ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Αγγελόπουλος για απόφαση BCL : «Αφού θα το κάνουμε, πρέπει να το κάνουμε σωστά»


Ο Μάκης Αγγελόπουλος μίλησε  μεταξύ άλλων στο Sport Fm, για την τελική απόφαση του BCL  να διεξαχθεί με την μορφή Final 8 τον Σεπτέμβριο.

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ , ερωτήθηκε για την πρόταση που έθεσε η «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ ,τα μειονεκτήματα που προκύπτουν από το final 8 αλλά και για τον τρόπο που θα αντιμετωπίσουν οι ίδιοι το οικονομικό κομμάτι την επόμενη μέρα.

Αναλυτικά τα όσα είπε : 

- Για την πρόταση της ΑΕΚ για το Final-8 του BCL: «Ήταν μια πρόταση που είχε κάνει η ΑΕΚ. Σημασία δεν έχει η πρόταση ή η ιδέα. Σημασία έχει τα αντανακλαστικά που έδειξε η διοργάνωση. Το κομμάτι της υγείας ήταν ο πρώτος παράγοντας που θέλαμε. Η αξιοπιστία είναι ο δεύτερος. Είπαμε να μην κάνουμε ένα Final-4 ή ένα Final-8, απλά για να το… κάνουμε. Θέλαμε να δώσουμε μια νέα ώθηση στη διοργάνωση».

- Για τα μειονεκτήματα αυτής της απόφασης: «Καταρχάς, θέλαμε να μην βγάλουμε απλώς την υποχρέωση. Θέλαμε να γίνει σωστά. Να στεφθεί ο πρωταθλητής. Το εύκολο θα ήταν να βρεθούμε όλοι μαζί σε ένα άδειο γήπεδο σε μια ημέρα και να παίξουμε 4 παιχνίδια. Αλλά αυτό δεν θα τιμάει τη διοργάνωση. Δεν αρμόζει στο μπάσκετ. Αφού θα το κάνουμε, πρέπει να το κάνουμε σωστά. Προφανώς έχει και μειονεκτήματα. Κι εμείς είχαμε ίσως το καλύτερο ρόστερ της ιστορίας μας. Στη ζωή δεν κερδίζει ο πιο ισχυρός, αλλά ο πιο προσαρμοστικός. Γι’ αυτό και επιβίωσε ο άνθρωπος και όχι ο δεινόσαυρος».

- Για τα συμβόλαια των παικτών: «Είναι μια κατάσταση από την οποία βγαίνουν όλοι χαμένοι. Οι σύλλογοι είναι οι μεγαλύτεροι χαμένοι γιατί χάνουν πολλά έσοδα, από τηλεοπτικά, χορηγούς και εισιτήρια. Εμείς θα πάμε σε κάποια διαπραγμάτευση. Να μοιραστεί κάπου το βάρος. Με καλή θέληση θα βρεθεί λύση. Μια χρυσή τομή. Οι αθλητές που έχουν συμβόλαιο και την επόμενη χρονιά, θα σκεφτούν και την επόμενη μέρα στην ομάδα μας. Απ’ όσο μαθαίνω, υπάρχει μια γενική τάση για μείωση στα μπάτζετ της τάξης του 30%-40% για την επόμενη σεζόν. Κάθε ομάδα θα κοιτάξει να βρει μια καλή λύση για την επόμενη σεζόν».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code