ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Η ανακοίνωση του BCL για το Final-8 το Σεπτέμβρη!

Τελικά η ομοσπονδία υιοθέτησε την πρόταση της ΑΕΚ και του Μάκη Αγγελόπουλου.

Η διοργάνωση της FIBA θα ολοκληρωθεί, όπως ανακοινώθηκε, με Final-8 που θα γίνει από τις 30 Σεπτεμβρίου έως τις 4 Οκτωβρίου. Λίγες μέρες πριν θα γίνουν οι επαναληπτικοί της Ντιζόν με τη Νίζνι και της Οστάνδης με τη Τενερίφη, για να ολοκληρωθεί η 8αδα. Θυμίζουμε πως ήδη βρίσκονται εκεί οι ΑΕΚ, Νίμπουρκ, Χάποελ Ιερουσαλήμ, Σαραγόσα, Τουρκ Τέλεκομ και Μπούργος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Κατά τη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του BCL, που πραγματοποιήθηκε μέσω τηλεδιάσκεψης , αποφάσισε να αναβάλει τη διοργάνωση για τα τέλη Σεπτέμβρη/ αρχές Οκτώβρη του 2020.

Το Συμβούλιο συζήτησε εκτενώς εκτενώς τη συνεχιζόμενη πανδημία του COVID-19 και επιβεβαίωσε τις ακόλουθες προϋποθέσεις για την επανέναρξη της περιόδου στην περίπτωση που η FIBA θα άρει την αναστολή των διοργανώσεων της σύμφωνα με την απόφαση που ελήφθη στις 12 Μαρτίου και επικυρώθηκε στις 26-26 Μαρτίου.

Προκειμένου να προστατευθεί η υγεία και να διατηρηθεί η ασφάλεια των παικτών, των προπονητών, των αξιωματούχων και των θεατών:

- αθλητικές δραστηριότητες επιτρέπονται από τις αρμόδιες δημόσιες αρχές όλων των χωρών, με ομάδες που εξακολουθούν να συμμετέχουν στη τρέχουσα σεζόν.

-Προκειμένου να διατηρηθεί ο θεμιτός ανταγωνισμός οι παίκτες πρέπει να είναι διαθέσιμοι για επαρκή περίοδο κατάρτισης μόλις ξεκινήσουν οι αθλητικές δραστηριότητες.

-Για τη σωστή διοργάνωση να αρθούν οι διασυνοριακοί ταξιδιωτικοί περιορισμοί.

-Προκειμένου να δημιουργηθούν οι καλύτερες συνθήκες για τους παίκτες, τους οπαδούς και τους συνεργάτες το Final-8 θα διεξαχθεί μπροστά στο κοινό.

Έτσι η ομοσπονδία αποφάσισε να ολοκληρωθεί η σεζόν 2019-20 στο διάστημα 30 Σεπτεμβρίου έως 4 Οκτωβρίου με τη διαδικασία του Final-8.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code