ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Η Alex Morgan αποκαλύπτει την προπόνηση που την κρατάει σε φόρμα


Η Alex Morgan πρόκειται να γεννήσει το πρώτο της παιδί (μια κόρη!), αυτό το μήνα, και αποκάλυψε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, ένα από τα πράγματα που τη διατηρούν υγιή και που την κάνει να αισθάνεται καλά. Η Morgan μοιράστηκε μία στιγμή από την καθημερινή προπόνηση της, η οποία περιελάμβανε είδη καθισμάτων, προβολές, άρσεις θανάτου, ασκήσεις αντοχής και αντιστάσεων. Είναι σαφές ότι διατηρεί την γυμναστική στην καθημερινότητά της ακόμα και όταν είναι κλειστά τα γυμναστήρια και μια κόρη έτοιμη να έρθει στον κόσμο.

Πέραν των δικών της προσωπικών στόχων, η Morgan δήλωσε στο Glamour: "Θέλω να αισθάνονται οι γυναίκες ότι δεν πρέπει να επιλέξουν το ένα ή το άλλο. Πολλές αθλήτριες είναι μαμάδες συγχρόνως με την καριέρα τους, από την Allyson Felix έως την Serena Williams , και η συμπαίκτρια μου Sydney Leroux".

Μια έμπνευση για το γήπεδο, μία διπλή πρωταθλήτρια του Παγκοσμίου Κυπέλλου και τώρα το νέο μας κίνητρο για τις προπονήσεις μας στο σπίτι. Ελέγξτε τη ρουτίνα της Morgan στον παραπάνω σύνδεσμο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code