ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Σταθερή αξία για 7η σερί χρονιά!


Έχει πάρει τη φανέλα στο σπίτι του και είναι από τους πιο σκληροτράχηλους παίκτες στο νησί.Τον διακρίνει ο δυναμισμός στο παιχνίδι του και βρίσκεται στην Μπράιτον για έβδομη σερί χρονιά.Μαζί της έχει πανηγυρίσει την άνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ το 2017.


Είναι ο Ντέιλ Στίβενς και αποτελεί βαρόμετρο και φέτος για τους γλάρους, καθώς ανταποκρίνεται στις υψηλές απαιτήσεις που έχει ο νευραλγικός χώρος της μεσαίας γραμμής.Είναι από τους λίγους ποδοσφαιριστές που μετράνε γεμάτες σεζόν, αφού απ' το 2012 ήταν βασικός... όταν ακόμα έπαιζε για την Τσάρλτον στην Τσάμπιονσιπ.

Ο 30χρονος άσος που γεννήθηκε στο Μπόλτον της Αγγλίας, πέρα από τις ασίστ, στο ρεπερτόριο του έχει και το γκολ αφού όταν τον χρειαστεί η ομάδα του, προωθείται συχνά στην αντίπαλη περιοχή.Καθοριστικός και στην άμυνα αλλά και στην πορεία της ομάδας του, αφού όπως όλα δείχνουν αυτός και οι συμπαίκτες θα σώσουν την κατηγορία εφέτος.

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Οι σταθερές αξίες ποτέ δεν χάνονται.. Παραμένουν πάντα στο προσκήνιο!! Είσαι σταθερή αξία Ιωαννίδη στην ενημέρωση των αθλητικών άρθρων

 




Ad Code