ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Λευκορωσία: 30 Απριλίου η έναρξη του γυναικείου πρωταθλήματος ποδοσφαίρου



Το Πρωτάθλημα Γυναικών ποδοσφαίρου της Λευκορωσίας θα ξεκινήσει στις 30 Απριλίου. Η απόφαση ελήφθη σε συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Λευκορωσικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου στο Minsk στις 24 Απριλίου.



Η εκδήλωση έπρεπε να ξεκινήσει στις 16 Απριλίου. Η Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου της Λευκορωσίας αργότερα αποφάσισε να αναβάλει την έναρξη καθώς αρκετοί παίκτες ήρθαν σε επαφή με πιθανούς μεταφορείς COVID-19. Οι δοκιμές τους παρόλα αυτά ήταν αρνητικές.



Στην πρώτη περιοδεία της η FC Minsk, η σημερινή πρωταθλήτρια και νικήτρια του Λευκορωσικού Κυπέλλου και του Λευκορωσικού Super Cup, θα ανοίξει το τουρνουά εναντίον της FC Dnepr Mogilev.



Η FC Zorka BDU, με το ασημένιο μετάλλιο του προηγούμενου τουρνουά θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Brest Oblast Olympic Center. Η FC Neman Grodno, η χάλκινη ομάδα, θα παίξει με την FC Bobruichanka. Η FC Dinamo BGUFK Minsk θα φιλοξενήσει την εθνική ομάδα της Λευκορωσίας U19.




Η 29η έκδοση του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου γυναικών της Λευκορωσίας θα διεξαχθεί σε τρεις φάσεις έως τις 8 Νοεμβρίου. Η FC Minsk κέρδισε το κύριο τρόπαιο τα τελευταία επτά χρόνια. Η FC Bobruichanka είναι η ομάδα με τον μεγαλύτερο τίτλο στη χώρα αφού κέρδισε χρυσά μετάλλια 12 φορές. Το τουρνουά κέρδισε επίσης η FC Universitet Vitebsk (έξι φορές), η FC Nadezhda Mogilev (δύο φορές) και η FC Victoria Brest (μία φορά).

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code