ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Τσέφεριν: Ολοκλήρωση της σεζόν μέχρι 3 Αυγούστου!

Δείτε όλα όσα επιβεβαίωσε από το ρεπορτάζ ο πρόεδρος της UEFA.



Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο πρόεδρος της UEFA στο γερμανικό δίκτυο ZDF, σημειώνοντας πως μέχρι τις 3 Αυγούστου πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί όλες οι διοργανώσεις. Επίσης σημείωσε πως για να μπορέσει να ολοκληρωθεί η σεζόν σε κάθε χώρα ξεχωριστά πρέπει να δώσουν το πράσινο και οι κυβερνήσεις.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο κύριος Τσέφεριν:

Προς το παρόν όλα τα πλάνα είναι θεωρητικά και με ποιον τρόπο θα μπορούσε να ολοκληρωθεί η σεζόν. Το σίγουρο είναι ότι μέχρι 3 Αυγούστου πρέπει όλα να έχουν τελειώσει και το Champions League και το Europa League. Η κατάσταση είναι σπάνια. Πρέπει να είμαστε ευέλικτοι. Αν σταματήσει η κρίση, θα αρχίσουμε νωρίτερα.

Η μόνη λανθασμένη κίνηση θα είναι να παίξουμε με έναν τρόπο που θα έθετε σε κίνδυνο την υγεία των ποδοσφαιριστών, των τεχνικών, των διαιτητών και των οπαδών. Ωστόσο αν δεν υπάρχει κίνδυνος δε βλέπω κάποιο πρόβλημα. Χρειαζόμαστε τον αθλητισμό. Ο κόσμος είναι με άγχος και πίεση. Το ποδόσφαιρο είναι μια βιομηχανία που απευθύνεται στον κόσμο. Ωστόσο οι σούπερ-σταρ αυτή τη στιγμή είναι οι γιατροί και οι νοσηλευτές.

Έχουμε πολλά πλάνα για να επανεκκινήσουμε το Champions League και το Europa League και το Μάιο και τον Ιούνιο και τον Ιούλιο ή και σε περίπτωση που δεν παίξουμε ξανά φέτος. Υπάρχει μια ομάδα εργασίας ανάμεσα στην UEFA, τα πρωταθλήματα και τις ομάδες. Αν οι κυβερνήσεις δεν μας αφήσουν να παίξουμε, δε θα παίξουμε. Σε κάθε περίπτωση είναι καλύτερα κεκλεισμένων των θυρών και με τηλεοπτική κάλυψη. Το ποδόσφαιρο είναι αυτό που θέλει ο κόσμος.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code