Δωρεά 12 κλινών ΜΕΘ από Βαγγέλη Μαρινάκη , Αγγελική Φράγκου και την εταιρία ΙΟΝ Α.ΕΟ Βαγγέλης Μαρινάκης , έχει προχωρήσει σε δωρεές μεγάλου ύψους για την αντιμετώπιση της μάχης κατά του κορωνοϊού.

Μετά τις 100.000 ευρώ που προσέφερε στον τηλεμαραθώνιο του ΠΣΑΠ για την ενίσχυση του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού της χώρας και την δωρεά στο «Τζάνειο» Νοσοκομείο Πειραιά όπου δώρισε μάσκες υψηλής προστασίας αλλά και ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό .

Σήμερα, ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού κάλυψε  μαζί με την κ.Αγγελική Φράγκου και την εταιρία ΙΟΝ Α.Ε τα έξοδα για 12 κλίνες στη ΜΕΘ του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Νίκαιας δωρεά ύψους άνω του 1.500.000 ευρώ. Η δωρεά συμπεριλαμβάνει ειδικά κρεβάτια ΜΕΘ, σταθερούς αναπνευστήρες υψηλής τεχνολογίας, ειδικά μόνιτορς, αντλίες, απινιδωτές κτλ, την κάλυψη των εξόδων για όλες τις οικοδομικές εργασίες και χωροταξικές μετατροπές που απαιτούνται,  για όλες τις ηλεκτρομηχανολογικές εργασίες και το κόστος του συνόλου του υγειονομικού και νοσηλευτικού εξοπλισμού .

Ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, ευχαρίστησε τους δωρητές για τη σημαντική συμβολή τους στην ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας.


Μεταξύ άλλων  η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει:

Στους δύσκολους και κρίσιμους καιρούς που παράλληλα με την υφήλιο βιώνει και η πατρίδα μας εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού, ο κ. Βαγγέλης Μαρινάκης στέκεται για ακόμα μία φορά αρωγός προκειμένου ο τομέας της δημόσιας υγείας να μπορέσει να ανταπεξέλθει στις τεράστιες απαιτήσεις που έχουν προκύψει.

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού από κοινού με την κ. Αγγελική Φράγκου και την εταιρία ΙΟΝ Α.Ε. προσέφεραν συνολικά ποσό που ξεπερνά το 1.500.000 ευρώ, το οποίο θα μετουσιωθεί σε αγορά πλήρους εξοπλισμού των 12 κλινών ΜΕΘ (ειδικά κρεβάτια ΜΕΘ, σταθερούς αναπνευστήρες υψηλής τεχνολογίας, ειδικά μόνιτορς, αντλίες, απινιδωτές κτλ.), την κάλυψη των εξόδων για όλες τις οικοδομικές εργασίες και χωροταξικές μετατροπές που απαιτούνται, τα έξοδα για όλες τις ηλεκτρομηχανολογικές εργασίες, το κόστος του συνόλου του υγειονομικού και νοσηλευτικού εξοπλισμού που απαιτείται, καθώς και οτιδήποτε άλλο προκύψει στο πλαίσιο της επέκτασης της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια