ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ενδιαφέρον της Άρσεναλ για το wonderkid της Μπορντό

Σύμφωνα με Γαλλικά μέσα ενημέρωσης η Άρσεναλ παρακολουθεί τον 21χρονο σέντερ φορ της Μπορντό Josh Maja , έχοντας αποκομίσει πολύ καλές εντυπώσεις από τις φετινές εμφανίσεις του πολλά υποσχόμενου επιθετικού.

 Γεννημένος στο Λονδίνο από Νιγηριανούς γονείς , ο 21χρονος πέρασε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του χρόνια στα αγγλικά γήπεδα έχοντας αγωνιστεί κατά σειρά στις ακαδημίες των Κρίσταλ Πάλας Φούλαμ και Μάντσεστερ Σίτι με τελευταίο σταθμό πριν μεταγραφεί στην Μπορντό , την Σάντερλαντ. Στην τελευταία του χρονιά με την Σάντερλαντ ο διεθνής Νιγηριανός επιθετικός πέτυχε 17 γκολ επίδοση που ανάγκασε τους διοικούντες της Μπορντο να κινηθούν άμεσα για την απόκτηση του. Τη φετινή πρώτη του σεζόν μακριά από τα αγγλικά γήπεδα τα πηγαίνει εξαιρετικά  έχοντας μέχρι στιγμής σε πρωτάθλημα και κύπελλο 24 συμμετοχές με απολογισμό 8 γκολ και 2 ασσίστ.

Τροφή στα σενάρια είχε δώσει ο ίδιος ο Maja έχοντας εκδηλώσει τον θαυμασμό του για την ομάδα της Άρσεναλ σε παλαιότερη συνέντευξη του τονίζοντας πως το όνειρο του είναι να αγωνιστεί κάποια μέρα στην ομάδα που αγαπά από μικρό παιδί. Πρόκειται για ένα σέντερ φορ γρήγορο με άμεσες κινήσεις , καλό ύψος (1.80) , σωστή τεχνική και με έξυπνες τοποθετήσεις μέσα στην αντίπαλη περιοχή , έτοιμος να εκμεταλλευτεί το κάθε λάθος.

Εφόσον συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό , ο Josh Maja έχει όλα τα φόντα ώστε μέσα στα επόμενα χρόνια να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα και να αγωνιστεί στην αγαπημένη του ομάδα. Μην ξεχνάμε πως μιλάμε για ένα 21χρονο παιδί που ακόμα μαθαίνει , ωριμάζει και με βάση τα τωρινά στοιχεία που έχει ήδη δείξει , τότε μπορούμε να περιμένουμε αρκετά πράγματα στο μέλλον από αυτόν.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code