ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ένα αστέρι γεννιέται(vids)

O Ολυμπιακός έχει απλώσει τα δίχτυα του στην αγορά της Σερβίας και προσπαθεί να αποκτήσει ότι καλύτερο υπάρχει σε νέους και εξελίξιμους ποδοσφαιριστές.
Μια τέτοια περίπτωση είναι και ο Νίκολα Τσούμιτς.Να αναφέρουμε επίσης ότι ο Ολυμπιακός «έκλεψε»τον παίχτη από τον Ερυθρό Αστέρα αλλά και τον ΠΑΟΚ που είχαν ενδιαφερθεί εξίσου.

Ο Νίκολα Τσούμιτς γεννήθηκε στις 20 Νοεμβρίου του 1998.Είναι δεξί εξτρέμ και αγωνίζεται στην Ραντνίτσκι Νις ως δανεικός απο τον Ολυμπιακό.Με την ομάδα του έχει 1784 λεπτά συμμετοχής ενώ έχει σκοράρει και 10 γκολ.Είναι ένας δημιουργικός εξτρέμ,που τα κύρια χαρακτηριστικά του είναι η ταχύτητα του,η τρίπλα του αλλά και η έφεση του στο σκοράρισμα.

Στον Ολυμπιακό πίστευουν ότι έχουν χτυπήσει «φλέβα χρυσού»με τον νεαρό Σέρβο και μπόρει να εξελιχθεί ως νέος «Ρατζέλοβιτς»στο μέλλον.Το μεγάλο όμως επίτευγμα του συλλόγου είναι ότι έχει δημιουργήσει μια μηχάνη αναζήτησης ταλέντων που σκοπό έχει να τους ωριμάσει ποδοσφαιρικά και να τους δώσει τις προοπτικές για μια λαμπρή καριέρα.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code