ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Η UEFA έχει και plan b για την ολοκλήρωση της σεζόν!

Φαίνεται πως η Ομοσπονδία έχει και δεύτερο σχέδιο για να ολοκληρωθεί η σεζόν.



Η UEFA ανακοίνωσε προχθές το πλάνο πάνω στο οποίο θέλει να κινηθεί για να ολοκληρώσει τη τρέχουσα αγωνιστική περίοδο σε όλες τις διοργανώσεις που έχει υπό την εποπτεία της. Στο πλαίσιο αυτό ανέβαλε και το EURO για το καλοκαίρι του 2021.

Μετά τις εξαγγελίες της Ομοσπονδίας από τον κύριο Τσέφεριν, πολλοί αναρωτήθηκαν αν υπάρχει ένα εναλλακτικό σχέδιο για την περίπτωση που δεν πετύχει το πρώτο, που έχεις ως σκοπό την ολοκλήρωση της αγωνιστικής δράσεις σε όλες τις διοργανώσεις που έχει υπό την εποπτεία της, μέχρι τις 30 Ιούνη.

Υπάρχουν λοιπόν φήμες που λένε ότι υπάρχει τέτοιο σχέδιο. Αυτό αναφέρει ότι θα μετατεθεί το τέλος της σεζόν, αν δεν πάνε όλα κατ' ευχήν, για τις 15 Ιουλίου. Αυτό επίσης θα περιλαμβάνει μονούς αγώνες στα νοκ άουτ του Champions και του Europa League, όσο και στα πρωταθλήματα που θα ολοκληρωθούν με play-offs, όπως το δικό μας δηλαδή.

Επίσης στο πλάνο αυτό υπάρχει και σχέδιο για την είσοδο των ομάδων στο επόμενο Champions και Europa League μέσω των ranking των ομάδων ή μέσω του περιορισμού των προκριματικών, ή ίσως γίνει και ένας συνδυασμός των δύο αυτών. Όλα αυτά μας δείχνουν ότι η UEFA έχει ως σκοπό να ολοκληρωθούν κανονικά τα πρωταθλήματα και όλες οι συλλογικές διοργανώσεις πανευρωπαϊκά.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code