ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Το Top3 του ΠΑΟΚ

Μία ανάλυση των καλύτερων παικτών του φετίνου ΠΑΟΚ


ΣΑΝΟΝ ΣΟΡΤΕΡ
Μετά την αποχώρηση του Άνταμ Σμίθ ο παίκτης που έχει πάρει στην πλάτη του την επιθετική λειτουργία είναι ο Σόρτερ. O Σόρτερ αποκτήθηκε τέλη Δεκέμβρη για να δώσει την ενίσχυση που χρειαζόταν ο ΠΑΟΚ για να μείνει. Χωρίς την μεγάλη ομάδα στο βιογραφικό του αλλά με πολλές παραστάσεις ήρθε στην Θεσσαλονίκη για να γίνει η βασική επιλογή των ασπρόμαυρων στις θέσεις 1/2.Στο διάστημα που αγωνίζεται έχει προσφέρει τα μέγιστα σκοράροντας κατά μέσο όρο 16.88 πόντους ανά αγώνα

ΜΠΟΜΠΙ ΜΠΡΑΟΥΝ
 Άλλη μια μεταγραφή του χειμώνα που ήρθε να προσθέσει ποιότητα στο ρόστερ του ΠΑΟΚ. Αδιαμφισβήτητα το μεγαλύτερο όνομα του ΠΑΟΚ με συμμετοχές σε πολλές ομάδες του ΝΒΑ και της Ευρωλίγκας όπου το 2013 αναδείχτηκε τοπ σκόρερ της Ευρωλίγκας με την φανέλα της Σιένα.
Φέτος στον ΠΑΟΚ έχει 12.14 πόντους κατά μέσο όρο και είναι ο δεύτερος σκόρερ του ρόστερ μετά τον Σόρτερ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ
Ο ΑΡΧΗΓΟΣ. Ο Μαργαρίτης είναι αδιαμφισβήτητα ο παίκτης που έχει δεθεί περισσότερο την τελευταία 10ετία με τον ΠΑΟΚ. Ήρθε το 2012 και από τότε δεν έχει αποχωριστεί ποτέ τους ασπρόμαυρους ανεξαρτήτως καταστάσεων. Πλέον στα 38 του χρόνια σε μία από τις τελευταίες σεζόν της επαγγελματικής του καριέρας  προσπαθεί να σώσει τον δικέφαλο από τον υποβιβασμό. Παρά την ηλικία του αγωνίζεται 22 λεπτά ανα αγώνα με μέσο όρο 5 ριμπάουντ και 7.25 πόντους.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code