ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Αλέξανδρος Πασχαλάκης: Ένας superman σε αγωνιστική πτώση


Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης ήρθε στον ΠΑΟΚ τον Αύγουστο του 2017 υπογράφοντας μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας.
Ο ρόλος του ήταν καθαρά συμπληρωματικός στο πλευρό του Ροντρίγκο Ρέι. Στην συνέχεια της σεζόν οι μέτριες εμφανίσεις του Ροντρίγκο Ρέι  έκαναν τον Ραζβάν Λουτσέσκου να τον χρησιμοποιήσει ως βασικό στις 2 Δεκεμβρίου του 2017 στον αγώνα εναντίον της Ξάνθης τον οποίο ΠΑΟΚ κέρδισε με 3-0 και ο Πασχαλάκης ήταν πάρα πολύ καλός. Την επόμενη μέρα κιόλας το συμβόλαιο του ανανεώθηκε για άλλα δύο έτη με αυξημένες αποδοχές και ρήτρα αποδέσμευσης 5 εκατομμυρίων ευρώ.Στις 4 Φεβρουαρίου του 2018 ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης έκανε ρεκόρ με τα περισσότερα αγωνιστικά λεπτά(σύνολο 1008 αγωνιστικά λεπτά συμπεριλαμβάνοντας και τις καθυστερήσεις) καταφέρνοντας να μην δεχτεί ούτε ένα γκολ.

Την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο μάλιστα ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης έπαιξε σημαντικό ρόλο στην κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον ΠΑΟΚ ύστερα από 34 χρόνια. Μάλιστα στο πρώτο μισό της σεζόν κατάφερε να δεχτεί μόλις 6 γκολ σε 15 αγώνες και να κρατήσει 9 φορές ανέπαφη την εστία του.στις 17 Ιανουαρίου 2019 το συμβόλαιο του Αλέξανδρου Πασχαλάκη ανανεώνεται εκ νέου έως το 2022.

Δυστυχώς όμως την φετινή σεζόν ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης παρόλο που ξεκίνησε βασικός υπέπεσε σε κάποια σημαντικά λάθη έχοντας χάσει την θέση βασικού κάτω από τα δοκάρια του ΠΑΟΚ από τον νεοαποκτηθέντα Ζίβκο Ζίβκοβιτς. Φέτος έχει αγωνιστεί κυρίως στα παιχνίδια κυπέλλου και έχει πραγματοποιήσει και έξι εμφανίσεις στο πρωτάθλημα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code