ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Δίνει 200 εκατ. ευρώ για Πιάνιτς η Τσέλσι

Μεταγραφική «βόμβα» ετοιμάζει η Τσέλσι στα μέσα του καλοκαιριού, με τα αγγλικά μέσα να αναφέρουν πως οι Λονδρέζοι έχουν στοχεύσει σε τρία μεγάλα ονόματα της Serie.

Αρχικά ως προτεραιότητα των «μπλε» είναι η απόκτηση ενός μέσου, ενός επιθετικού και ενός τερματοφύλακα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα οι τρεις παίκτες για τους οποίουςη Τσέλσι  είναι διατεθειμένη να δώσει μέχρι και 200.000.000 λίρες είναι οι Μίραλεμ Πιάνιτς, Λαουτάρο Μαρτίνες και Τζανλουίτζι Ντοναρούμα των Γιουβέντους, Ίντερ και Μίλαν αντιστοιχα.

Όσον αφορά τον τον Πιάνιτς, δεν βρίσκεται πια στα πλάνα του Μαουρίτσιο Σάρι ι και με ένα ποσό γύρω στα 55 εκατομμύρια λίρες, ανοίγει τον δρόμο παραχώρησης του.

Για τη θέση του επιθετικού, ο Λάμπαρντ στρέφει το ενδιαφέρον του στη Μπαρτσελόνα για να πάρει τον Λαουτάρο Μαρτίνες, με την Ίντερ από την πλευρά της να μην λέει όχι σε περίπτωση που έρθει  μία πρόταση που θα την ικανοποιεί οικονομικά, από τη στιγμή  που περιμένει την επιστροφή του Ικάρντι το καλοκαίρι.

Τέλος για τη θέση του τερματοφύλακα ο μεγάλος στόχος της Τσέλσι είναι ο Τζανλουίτζι Ντοναρούμα, με σκοπό του Λάμπαρτ πως με αντάλλαγμα της απόκτησης του, θα πουλήσει τον Κέπα   για τον οποίο δόθηκαν 72.000.000 λίρες το καλοκαίρι του 2018 και να μπει ένα σεβαστό ποσό στα μπλε ταμεία που θα αξιοποιηθεί για την αγορά του πορτιέρε της Μίλαν.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code