ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ένα πρωτότυπο πλάνο από την Premier League για να γίνουν όλα τα παιχνίδια!

Διαβάστε τι εξετάζει η Ομοσπονδία.



Ένα εναλλακτικό σχέδιο εξετάζει η Αγγλική Ομοσπονδία ώστε να μπορέσουν να γίνουν κανονικά όλα τα παιχνίδια που απομένουν για να ολοκληρωθεί η σεζόν, ώστε να περιοριστούν οι οικονομικές ζημιές που έχει προκαλέσει η πανδημία. Σύμφωνα με όσα αναφέρει η Indepedent, εξετάζεται το σενάριο να απομονωθούν όλες οι ομάδες σε ξεχωριστά σημεία και να γίνονται οι αγώνες σε ουδέτερα γήπεδα, κυρίως στην κεντρική Αγγλία και το Λονδίνο. Οι αγώνες δε θα έχουν φυσικά θεατές, αλλά θα έχουν τηλεοπτική κάλυψη κανονικά. Οι αγώνες αυτοί είναι πιθανό να γίνουν τον Ιούνιο και τον Ιούλιο.

Αυτό το σενάριο κερδίζει όλο και περισσότερο κόσμο γιατί θα διατηρήσει την ποιότητα του προϊόντος και δε θα υπάρξουν προβλήματα κυρίως οικονομικής φύσεως. Με βάση όσα ακούγονται μάλιστα και η κυβέρνηση είναι σύμφωνη με αυτό το πλάνο, καθώς πιστεύουν ότι θα παραμείνει και ο κόσμος πιο εύκολα στο σπίτι.

Αυτό λοιπόν που έχουν στο μυαλό τους είναι να αποσύρονται οι ομάδες για αρκετές εβδομάδες σε ξενοδοχεία, όπως γίνεται στις μεγάλες διοργανώσεις του, ώστε να είναι μακριά από τις οικογένειες τους. Θα γίνονται φυσικά και τα απαραίτητα τεστ ώστε να μην υπάρξει πρόβλημα και να χαλάσει η συγκεκριμένη προσπάθεια.

Ως έδρες υπάρχει το σενάριο όπως είπαμε για την περιοχή της κεντρικής Αγγλίας, με τα γήπεδα της Λέστερ, της Νότιγχαμ, της Μπέρμπιχαμ, ακόμη και όλο το Λονδίνο να είναι τα επικρατέστερα. Επίσης υπάρχει και το σενάριο να γίνονται οι αγώνες σε προπονητικά κέντρα ώστε να μην υπάρχει η άσχημη εικόνα των άδειων κερκίδων. Όλα αυτά γίνονται ασφαλώς για να μειωθεί η χασούρα των ομάδων, καθώς υπολογίζεται πως αν δεν ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα οι ομάδες θα χάσουν πάνω από 840 εκατομμύρια!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code