ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Λαμία: Τα play-out πάνε πίσω, νέα φιλικά έρχονται!

Ο κίνδυνος να φτάσουμε και το μήνα αποχής για τις ομάδες πριν μπούνε στη διαδικασία των play-out είναι πλέον πιο ορατός από ποτέ.



Η κανονική περίοδος του πρωταθλήματος τέλειωσε την πρώτη μέρα του Μάρτη και μετά το Σαββατοκύριακο ξεκούρασης που υπήρχε στις 7 και 8 του μήνα, ήταν προγραμματισμένο να ξεκινήσει η διαδικασία των play-out το προσεχές Σαββατοκύριακο στις 14 και 15 του Μαρτίου. Μετά τις τιμωρίες όμως που επιβλήθηκαν στον ΠΑΟΚ και στη Ξάνθη η βαθμολογία του πρωταθλήματος επικυρώθηκε σχεδόν κατά το ήμισυ, δηλαδή από τις θέσεις 1 έως 6. Η υπόλοιπη βαθμολογία δεν έχει επικυρωθεί καθώς η Ξάνθη έχει κάνει έφεση και αναμένουμε την απόφαση από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ. Η απόφαση αυτή μοιάζει δύσκολο να βγει αυτή την εβδομάδα οπότε τρέχει η ΕΠΟ για την επόμενη, ώστε να προλάβει να βγάλει απόφαση, να επικυρώσει τη βαθμολογία και να κάνει την κλήρωση.

Αν δεν υπάρξει εξέλιξη και την επόμενη εβδομάδα ο κίνδυνος είναι μεγάλος ώστε τα play-out να ξεκινήσουν αφού μπει ο Απρίλιος καθώς τις τελευταίες μέρες του Μαρτίου είναι προγραμματισμένη η διακοπή για τις Εθνικές Ομάδες, κάτι βέβαια που πρέπει να περιμένουμε να δούμε για το αν θα εξελιχθεί κανονικά, με το κίνδυνο του κορωνοϊού να ελοχεύει να αναβάλλει τις αναμετρήσεις αυτές. Τα δεδομένα συνεπώς είναι πολλά και πρέπει να περιμένουμε τις εξελίξεις ώστε να γνωρίζουμε την ακριβή ημερομηνία της έναρξης των αναμετρήσεων για τις θέσεις 7 έως 14, με το καλεντάρι να επιβαρύνεται σημαντικά για όλες τις ομάδες καθώς το τέλος του πρωταθλήματος δεν μπορεί να επηρεαστεί με δεδομένο ότι υπάρχει τον ερχόμενο Ιούνιο η διοργάνωση του EURO 2020.

Στη Λαμία τώρα θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν αυτό το διάστημα με κάποια φιλικά και για να δοκιμάσει ο προπονητής κάποια πράγματα που έχει στο μυαλό του και για να πάρουν ανάσες βασικοί παίκτες με πολλά λεπτά και χιλιόμετρα στην πλάτη τους. Στο τελευταίο φιλικό με το Βόλο ο τεχνικός της ομάδας έδωσε χρόνο συμμετοχής στον Αλέχο Μπλάνκο τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό που δοκιμάζεται το τελευταίο μήνα από την ομάδα της Φθιώτιδας. Ο νεαρός άσος έδειξε κάποια καλά στοιχεία αγωνιζόμενος για ένα ημίχρονο με την απόφαση για την απόκτηση του ή όχι να αναμένεται για μετά το τέλος του πρωταθλήματος.

Τέλος στην Εθνική ομάδα της Βολιβίας, εφόσον γίνουν οι αγώνες, πρόκειται να κληθεί ο Ντάνι Μπεχαράνο. Ο κεντρικός χαφ της Λαμίας είναι στα πλάνα του Σέσαρ Φαρίας για τα παιχνίδια με τη Βραζιλία στις 28/3 και με την Αργεντινή στις 31/3.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code