ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

PAO Alive: Υπάρχουν ελπίδες;


Το PAO Alive είναι το εγχείρημα του Παναθηναϊκού για να μπορέσει να φτιάξει γήπεδο. Το PAO Alive, δημιουργήθηκε σαν ιδέα, όταν ναυάγησε οριστικά το Athens Alive.
Το εγχείρημα παρουσιάστηκε από τον ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ και του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Η παρουσίαση του PAO Alive

Ήταν Ιούλιος του 2019, όταν σε μια συνέντευξη τύπου ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, παρουσίαζε το project PAO Alive. Όπου στόχος του συγκεκριμένου εγχειρήματος, είναι ο Παναθηναϊκός να φτιάξει το δικό του γήπεδο στον Βοτανικό, ώστε εκεί να στεγαστεί όλος ο Παναθηναϊκός. Το ποσό που ζήτησε από όλο τον κόσμο του Παναθηναϊκού, ώστε να μπορέσει να πραγματοποιηθεί το πλάνο είναι τα 20.000.000 ευρώ. Για αρχή αυτό το ποσό ώστε να μπορεί ο Παναθηναϊκός να γιγαντωθεί ξανά σε όλα τα αθλήματα.

Το ποσό που έχει μαζευτεί

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, δήλωσε πως τα λεφτά αυτά αν δεν έχουν μαζευτεί έως 1 Ιουλίου του 2020, θα αποχωρήσει από τον σύλλογο. Όμως μέχρι στιγμής τα δείγματα δεν είναι ενθαρρυντικά, καθώς έως τώρα τα λεφτά που έχουν μαζευτεί είναι 768.600 ευρώ. Ωστόσο, η επιθυμία του ισχυρού άνδρα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, δεν έχει πραγματοποιηθεί, δηλαδή να βάλουν το χέρι στην τσέπη και να βοηθήσουν οι επιφανείς παναθηναϊκοί. Έως τώρα ο απλός κόσμος της ομάδας έχει βοηθήσει και έχει βάλει λεφτά, όμως όπως ξέρει και ο ίδιος ο Δημήτρης, δεν μπορούν χωρίς την βοήθεια των πλουσίων παναθηναϊκών να μαζευτεί αυτό το ποσό.

Οι δεσμεύσεις που δεν τηρούνται

Η σημερινή κυβέρνηση, πριν τις εκλογές δήλωνε απερίφραστα ότι θα σταθεί αρωγός ώστε ο Παναθηναϊκός να φτιάξει το γήπεδο του στον Βοτανικό. Οι συναντήσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με τον Δήμαρχο Αθηνών Κώστα Μπακογιάννη έδειξαν ότι ο Δήμος θέλει και θα βοηθήσει ώστε να γίνει το γήπεδο. Όμως ο Πρωθυπουργός της Χώρας Κυριάκος Μητσοτάκης, δεν φάνηκε τόσο θετικός μετά τις εκλογές να βοηθήσει και αυτό φάνηκε από τις δηλώσεις στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, όταν ο πρόεδρος του ερασιτέχνη δήλωσε ότι υπάρχει καθυστέρηση από την πλευρά της κυβέρνησης και πως στην συνάντηση του με τον Πρωθυπουργό θα ξεκαθαριστεί αν η Πολιτεία είναι διατεθειμένη  να βοηθήσει.

Το μπλόκο Τσίπρα για Βοτανικό

Να θυμίσουμε ότι ο Αλέξης Τσίπρας, αφού είχε εκδοθεί η οικοδομική άδεια του γηπέδου η οποία ισχύει έως σήμερα, είχε μπλοκάρει την κατασκευή του γηπέδου ενώ τότε συζητιόνταν οι τελευταίες λεπτομέρειες του τότε υπουργού ΥΠΕΧΩΔΕ Γιώργο Σουφλιά, του προσωρινού Δημάρχου Αθηνών Θόδωρου Μπεχράκη και του μεγαλομετόχου του Παναθηναϊκού τότε Γιάννη Βαρδινογιάννη. Τότε ο Αλέξης Τσίπρας μαζί με άλλους 131 κατοίκους, πήγαν στο Συμβούλιο της Επικρατείας και μπλόκαραν την Διπλή Ανάπλαση και το Εμπορικό Κέντρο, για την διάσωση των Κορμοράνων.

Η επόμενη μέρα

Αυτή την στιγμή λόγω του κορονοϊού δεν προχωράει τίποτα, όμως όταν περάσει όλο αυτό θα μπορέσει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος να προχωρήσει το εγχείρημα PAO Alive και Βοτανικός, θα καταφέρει αυτό που δεν κατάφεραν ο πατέρας του και ο θείος του  να κάνουν τον ενιαίο και αδιαίρετο Παναθηναϊκό. Όλα αυτά μένει να φανούν στην πράξη.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code