ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

NBA 2K20 MY LEAGUE: Ξεκίνημα δράσης αύριο στη Euroleague!


Έχοντας ήδη αρχίσει να νοσταλγούμε την αγωνιστική δράση από την αγαπημένη μας Eυρωλίγκα, το σασπένς, τις διαβολοβδομάδες και τις μάχες των ''αιωνίων'', αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε τη δική μας διοργάνωση. Σας είχα προετοιμάσει άλλωστε από την προηγούμενη εβδομάδα για το συγκεκριμένο εγχείρημα, που είναι κάτι εντελώς πειραματικό, εντελώς ασυνήθιστο, αλλά θέλουμε με αυτό τον τρόπο να βρούμε ένα μικρό ενδιαφέρον, κατά κάποιο να ξεγελάσουμε τον πόνο μας.

                       Πώς θα παιχτεί η Ευρωλίγκα, πώς θα έχετε πρόσβαση σε αυτή;

 Η virtual, η εικονική αυτή διοργάνωση θα ξεκινήσει αύριο στις 18:30. Οι περιφέρειες είναι χωρισμένες όπως στο ΝΒΑ, σε ανατολή και δύση, σε κάθε περιφέρεια συμμετέχουν 15 ομάδες, 30 δηλαδή στο σύνολο, με 18 εξ αυτών να είναι οι ομάδες που αγωνίζονται ήδη στη Euroleague και άλλες 12 που αγωνίζονται στο Eurocup και στο Basketball Champions League, μεταξύ αυτών η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ. 8 ομάδες από κάθε περιφέρεια θα παίξουν στα πλέι οφ, οι υπόλοιπες θα αποχαιρετήσουν. Ο Αντώνης Παναγόπουλος και ένας ακόμα gamer θα έχουν στο χειρισμό τους και τις 4 ελληνικές ομάδες, ο πρώτος τον Παναθηναικό και την ΑΕΚ, ο δεύτερος τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ και κάθε απόγευμα θα σας προβάλλουμε μέσω ηχητικού λάιβ τη μετάδοση των σημαντικότερων αγώνων τις ημέρας...Επιφυλασσόμαστε και για τηλεοπτικό, θα δείξει στην πορεία. Μετά το τέλος των αναμετρήσεων όλα όσα σχετίζονται με τη διοργάνωση θα αναρτώνται εδώ!

                          Με trades και αλλαγές στα ρόστερ 

  Τα ρόστερ των ομάδων μοιάζουν πολύ με την πραγματικότητα, είναι άκρως ρεαλιστικά, ωστόσο έχουν υπάρξει ορισμένα trades και ορισμένες αλλαγές στις ομάδες. Ενδεικτικές αυτών είναι οι μετακινήσεις των Κοπόνεν, Λαπροβίτολα και Μπούκερ στον Παναθηναικό, του Χένρι και του Σλούκα στον Ολυμπιακό, του Ντιλέινι στον ΠΑΟΚ και του Πονίτκα στην ΑΕΚ. Αυτό συμβαίνει γιατί πρόκειται για τη δεύτερη διαδοχική σεζόν που παίζουμε, η πρώτη τελείωσε με την κούπα να πηγαίνει στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας σε τελικό με τη Φενέρ. Ολυμπιακός και Παναθηναικός έφτασαν μέχρι τους ''8'', ενώ οι δύο ''δικέφαλοι'' έμειναν νωρίς εκτός μάχης.

                         Ξεκίνημα αύριο με τους δύο ''δικεφάλους''

  Στο αυριανό πρώτο μας επεισόδιο, θα συνδεθούμε μέσω της σελίδας μας στο facebook γύρω στις 18:30 για την μετάδοση δύο αγώνων της πρώτης αγωνιστικής. Με έντονο άρωμα Eurocup και Basketball Champions League, ωστόσο μιλάμε για δύο αγώνες πάρα πολύ αμφίρροπους. Αρχή με την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ, ο οποίος στην...εικονική Πυλαία φιλοξενεί την Ούνιξ Καζάν, θέλοντας να μπει με το δεξί στη διοργάνωση. Αμέσως μετά, η ''Ένωση'' σε ένα ντέρμπι από τα παλιά θα αντιμετωπίσει την ιστορική Σαραγόσα, με στόχο να μπει κι αυτή δυνατά στη διοργάνωση, επιθυμώντας να αφήσει πίσω την εφιαλτική περσινή σεζόν, όπου τερμάτισε τελευταία με το όχι και ιδιαίτερα κολακευτικό ρεκόρ 3-26. Θα τα καταφέρουν οι δύο ''δικέφαλοι''; Οι απαντήσεις αύριο. Συντονιστείτε μαζί μας για να...νιώσουμε λίγο την ψευδαίσθηση πως υπάρχει δράση!
                            

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code