ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Το motorsport θρηνεί την Indiana Muñoz μετά από ένα τρομακτικό ατύχημα


Μετά από ένα τραγικό ατύχημα κατά το πρώτο στάδιο του Goias Superbike, η μοτοσικλετιστής Indiana Muñoz πέθανε.


Η Δομινικανή δρομέας ανταγωνιζόταν στην κατηγορία 600cc κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε με κλειστές πόρτες εξαιτίας της συνεχιζόμενης πανδημίας του κοροναϊού.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, η 29χρονη ήταν στη δεύτερη θέση πριν από το ατύχημα, όπου έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας της σε καμπύλη που ονομάζεται "Zero Curve"έρεται να χτυπήθηκε από το δικό της ποδήλατο.


Οι γιατροί έσπευσαν να παρακολουθήσουν την Muñoz και μεταφέρθηκαν ταχέως σε ένα κοντινό νοσοκομείο, αλλά η νεαρή αθλήτρια ήταν νεκρή.

Σε δήλωση, η Γραμματεία Αθλητισμού και Ελεύθερου Τύπου της Βραζιλίας δήλωσε  ότι "λυπάται για το θάνατο της Indy Muñoz, μίας έμπειρης αθλήτριας στις μοτοσικλέτες, ως αποτέλεσμα ενός ατυχήματος κατά το πρώτο στάδιο των Superbikes Goias".

Πρόσθεσαν: "Επαναλαμβάνουμε ότι η διαδρομή αγώνα έχει όλα τα έγγραφα ενημερωμένα και συμμορφώνεται με όλους τους κανόνες ασφαλείας που έχουν οριστεί από τους οργανισμούς που διαχειρίζονται αγώνες μοτοσικλετών και όλους τους αγώνες αυτοκινήτων."
"Η τρέχουσα διοίκηση της SEEL είναι εξαιρετικά προσεκτική ως προς την ποιότητα των αθλητικών χώρων, ειδικά όσον αφορά την ασφάλεια."



Σχόλια έρχονται από τα τοπικά μέσα που αναφέρουν μετά ότι η βραζιλιάνα αναβάτης Welles Lins de Carvalho Balbino πέθανε επίσης στο νοσοκομείο από τραυματισμούς που υπέστη κατά τη διάρκεια ενός ατυχήματος στην ίδια καμπή  τον περασμένο Αύγουστο.
Η Muñoz ήταν γεννημένη πρωταθλήτρια

Η Muñoz γεννήθηκε στη Δομινικανή Δημοκρατία, αλλά πέρασε την καριέρα της ως επαγγελματίας δρομέας μοτοσικλέτας στη Βραζιλία.
Στέφθηκε εθνική πρωταθλήτρια της Βραζιλίας το 2013 και το 2014. Ο δεύτερος θρίαμβος ήρθε στην κατηγορία των 1000cc. Τα άλλα βραβεία της περιλαμβάνουν τρία κύπελλα Kawasaki Ninja 300 και ένα Yamaha R3 Cup.

Το σίγουρο είναι πως μία τέτοια μεγάλη προσωπικότητα και αθλήτρια θα λείψει από τον χώρο του motorsport.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code