ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Σε καραντίνα και ο Mike James !

Ο άσσος της ΤΣΣΚΑ , όπως δήλωσε ο πρόεδρος της ομάδας Αντρέι Βατούτιν, έχει μπει σε καραντίνα και αναμένονται τα αποτελέσματα των εξετάσεών του.

Ο Mike James , δείπνησε με παίκτες της Λοκομοτίβ Κουμπάν ,μη γνωρίζοντας ότι ο βοηθός προπονητή της, Κάλεβ είχε βγει θετικός. Μέχρι την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων δεν θα προπονείται όπως είναι λογικό με την ομάδα για την προφύλαξη των παικτών .

Ο πρόεδρος της ομάδας δήλωσε σε live συνέντευξη που μεταδόθηκε live στη σελίδα VK του συλλόγου ότι : « Τη στιγμή που ο Μάικ και οι παίκτες της “Λόκο” δείπνησαν μαζί, ο παίκτης μας δεν ήξερε ότι ο βοηθός προπονητής της Κάλεβ, βγήκε θετικός με κορωνοϊό. Ήταν μια ατυχής συγκυρία.Ο Μάικ βρίσκεται τώρα σε καραντίνα. Περιμένουμε τα αποτελέσματα των τεστ στο Κρασνοντάρ. Όλο αυτό το διάστημα, οι γιατροί μας παρακολουθούν στενά την κατάστασή του. Σήμερα δεν έκανε προπόνηση με την ομάδα, περιμένουμε τα αποτελέσματα και ελπίζουμε για το καλύτερο».

Αξίζει ακόμη να αναφέρουμε ότι, οι  παίκτες της εσθονικής ομάδας και όλο το προπονητικό επιτελείο που βρέθηκε στην πτήση με τον βοηθό προπονητή, τέθηκε επίσης σε καραντίνα μετά την γνωστοποίηση των αποτελεσμάτων.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code