ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ρούνει: Φάγαμε με τον Κριστιάνο Ρονάλντο στα McDonalds πριν από παιχνίδι





Μια ξεχωριστή ιστορία με πρωταγωνιστές τους Ρούνει και Κριστιάνο Ρονάλντο, στα χρόνια που έπαιζαν στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο αστέρας της Γιουβέντους Κριστιάνο Ρονάλντο είναι γνωστό ότι προσέχει ιδιαίτερα την φυσική του κατάσταση και για αυτό το λόγο βρίσκεται ακόμη στην κορυφή αν και έχει πατήσει τα 35 του χρόνια. Ο θρυλικός 34χρονος Ρούνει από την άλλη, αυτή την στιγμή είναι παίκτης-προπονητής στην Derby County, που είναι ομάδα της Τσάμπιονσιπ.
Όταν ο Ρούνει μετακινήθηκε από την Έβερτον στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Κριστιάνο ήταν εκεί ήδη για ένα χρόνο. Ο Άγγλος ποδοσφαιριστής έπαιρνε με το αμάξι τον Πορτογάλο επιθετικό για να τον πηγαίνει στα ματς και στις προπονήσεις.
Βέβαια ένα βράδυ χρειάστηκε να κάνουν παράκαμψη, γιατί ο Κριστιάνο...πείνασε. 
Σύμφωνα με μια συνέντευξη που έδωσε ο Ρούνει στους Times δήλωσε ότι: ' Με τον Κριστιάνο, όταν πρωτοπήγα στην Γιουνάιτεντ, συνηθίζαμε να πηγαίνουμε μαζί στους αγώνες και στις προπονήσεις. Θυμάμαι ένα βράδυ πριν από ένα παιχνίδι, που σταματήσαμε στα McDonald's, γιατί ήθελε να φάει ένα Big Mac. Ήταν πολύ λεπτός και επιθυμούσε να βάλει κιλά. Παραγγείλαμε μέσω του drive-through και ο Κριστιάνο τελικώς έφαγε στο αμάξι το μπέργκερ.'
Ο Πορτογάλος διεθνής είναι γνωστό ότι έχει έξι γεύματα και πέντε ύπνους μέσα στην μέρα και έχει βρει τον τρόπο να διατηρείται σε τοπ επίπεδο όλα αυτά τα χρόνια.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code