ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Mέρα με τη νύχτα η περσινή με τη φετινή χρονιά της Σεντ Ετιέν και σε αριθμούς

Ενώ η χρονιά ξεκίνησε με άλλα όνειρα και φιλοδοξίες μετά και την περυσινή εντυπωσιακή σεζόν , εντούτοις οι Στεφανουά την φετινή σεζόν απογοήτευσαν τον κόσμο τους που τους πίστεψε με αποτελέσματα και εμφανίσεις που απέχουν παρασάγγας από το ύψος των περιστάσεων.

Ενδεικτικά , η ομάδα της Σεντ Ετιέν μετά και τη συμπλήρωση 28 αγώνων στο φετινό Γαλλικό πρωτάθλημα βρίσκεται στη διόλου τιμητική 17η θέση σε ισοβαθμία με την Ντιζόν και παλεύει για τον υποβιβασμό της με αρνητικό ισοζύγιο γκολ. Έχει σκοράρει μέχρι τώρα 29 τέρματα ενώ αντίθετα έχει δεχτεί 45 γκολ με μία άμυνα που παραπαίει στα περισσότερα παιχνίδια.Το ρεκόρ της είναι 8 νίκες , 6 ισσοπαλίες και 14 ήττες παρακαλώ. Πρόκειται αναμφίβολα για μία τραγική χρονιά για τις βλέψεις της ομάδας και αν δει κάποιος το που βρισκόταν η ομάδα την περσινή σεζόν στο ίδιο σημείο του πρωταθλήματος θα καταλάβει για τι διαφορά μιλάμε.

Την περσινή σεζόν λοιπόν , η ομάδα της Σεντ Ετιέν σε 28 αγώνες πρωταθλήματος κατείχε την 4η θέση με 40 γκολ υπέρ , 34 κατά και κυνηγούσε τη Λυών που βρισκόταν στην 3η θέση 5 βαθμούς μακριά της για την προνομιούχο θέση που οδηγούσε απευθείας στους χρυσοφόρους ομίλους του UEFA CHAMPIONS LEAGUE. Είχε δηλαδή 13 νίκες , 8 ισοπαλίες και 7 ήττες.Εν τέλει την περσινή σεζόν οι Στεφανουά πάλεψαν μέχρι το τέλος και τελικά κατέκτησαν την 4η θέση παίρνοντας το απευθείας εισιτήριο για τους ομίλους του EUROPA LEAGUE. Η περσινή σεζόν φυσικά κρίθηκε επιτυχημένη και πάνω σε εκείνη την ομάδα οι ιθύνοντες πίστευαν ότι μπορούσαν να χτίσουν πάνω σε μία στέρεη βάση την ομάδα του μέλλοντος.

Η εικόνα της φετινής ομάδας όμως να παίζει τόσο άσχημα , να έχει πολλά πειθαρχικά παραπτώματα και να παλεύει για τη σωτηρία της με ομάδες που άλλες εποχές ούτε καν τις έβλεπε βαθμολογικά , σίγουρα δεν τιμά κανέναν εντός του συλλόγου και αν μη τι άλλο χρειάζονται βελτιωτικές κινήσεις για το ρόστερ το καλοκαίρι αλλά και έναν προπονητή άξιο και ικανό να διαχειριστεί αυτό το μεγάλο καράβι που λέγεται Σεντ Ετιέν , μια πολύ ιστορική ομάδα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code