ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Mε πίστη και τσαγανό η Βασίλισσα περνάει στους «8»

Η ΑΕΚ επικράτησε της Βόννης στο «Τelekom Dome»  με 86-90 και περνάει στα προημιτελικά κόντρα στην Νίμπουργκ, με μειονέκτημα έδρας.

Η Βασίλισσα στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης δεν «πατούσε» και τόσο καλά, καθώς υπήρχε πρόβλημα στην άμυνα και αρκετές χαμένες βολές.

Η Βόνη άνοιξε το σκορ και έφτασε στους +10 προς το τέλος του 1ου ημιχρόνου, η ΑΕΚ δεν άργησε όμως να πιάσει ρυθμό και να ισσοφαρίσει.

Με τον Λάκφορντ να βρίσκεται συνολικά στους 25 πόντους θα λέγαμε ότι ήταν απ τους πολυτιμότερους παίχτες του αγώνα, όμως ο Γκίκας αποτέλεσε τον game changer, αφού με μόλις 9 λεπτά συμμετοχής, ανέβασε την ομάδα του , αλλά λίγα λεπτά μετά πήγε στον πάγκο, γιατί χρεώθηκε με τεχνική ποινή και φάουλ.

 Eπιπλέον ο Μάρκους Σλότερ ήταν τρομερός με 17 πόντους και 9 ριμπάουντ. Καλή παρουσία είχε επίσης ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς με 13 πόντους και 4 ριμπάουντ. Ο Γιόνας Ματσιούλις μάζεψε 6 ριμπάουντ, ενώ ο Μάριο Τσάλμερς προσέφερε 3 ασίστ και 3 κλεψίματα.

Δηλώσεις Kίθ Λάκφορντ:
« Και η άμυνα γενικώς το κίνητρο μας μια διαφορετική διοργάνωση, θέλαμε κάτι παραπάνω στο Champions Leagueκαι καταφέραμε να πάμε στα προημιτελικά. Είχαμε ένα μείγμα καλής άμυνας και καλών επιλογών στην επίθεση, ένα καλό μείγμα παιχτών με ενθουσιασμό και εμπειρία, όταν χρειάστηκε να πάρουμε τα σουτ τα πήραμε.

 Θα θέλαμε να έχουμε το πλεονέκτημα στην επόμενη φάση, θα παίξουμε με μειονέκτημα αλλά είμαστε έτοιμοι και εγώ προσωπικά.» Επίσης ανάφέρθηκε και στη τεράστια εμφάνιση του Νίκου Γκίκα.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code