ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Lique 1: Επέστρεψαν στις χώρες τους οι ποδοσφαιριστές της Μπορντό

Η ομάδα της Μπορντό έγινε η δεύτερη ομάδα μετά την Παρί Σεν Ζερμέν που επέτρεψε στους ποδοσφαιριστές της να επιστρέψουν στις πατρίδες τους για όσο διαρκέσει αυτός ο περιορισμός λόγω του ιού.

Η συγκεκριμένη άδεια , έδωσε την δυνατότητα σε 4 από τους ποδοσφαιριστές της Μπορντό να ταξιδέψουν πρόωρα στην πατρίδα τους . Πρόκειται για τους Φάουελ Καμανό (Γουινέα) , Έντσον Μέξερ (Μοζαμβίκη) , Βουκασίν Γιοβάνοβιτς (Σερβία) και Ρούμπεν Πάρδο (Ισπανία) , οι οποίοι επέλεξαν να εγκαταλείψουν την Γαλλία και να προσπαθήσουν να αντιμετωπίσουν την κατάσταση από τις πατρίδες τους μαζί με τις οικογένειες τους. Από την άλλη , ο Βραζιλιάνος αμυντικός Πάμπλο βρίσκεται ήδη στην χώρα του όπου είχε μεταβεί πριν λίγες εβδομάδες ώστε να συνεχίσει το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί μετά την ρίξη χιαστού στο αριστερό γόνατο που είχε πάθει στις αρχές του Μάρτη.

Είναι σίγουρο ότι μετά τις Παρί Σεν Ζερμέν και Μπορντό και άλλες ομάδες θα δώσουν τις απαραίτητες άδειες στους ποδοσφαιριστές τους για να επιστρέψουν στις πατρίδες τους καθώς η αποχή όπως δείχνουν τα πράγματα θα είναι μεγάλη και σίγουρα κανείς ξένος ποδοσφαιριστής δεν μπορεί να βρίσκεται μακριά από την οικογένεια του σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάει όλος ο κόσμος.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code