ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Lique 1: Ενδιαφέρον της Λιντς για το αστέρι της Μετς

Η Αγγλική Λιντς είναι ανάμεσα στις ομάδες που ενδιαφέρονται να εντάξουν στο δυναμικό τους το ερχόμενο καλοκαίρι τον 24χρονο επιθετικό της Μετς , Χαμπίμπ Ντιαλό.

 Η συνέχιση των πρωταθλημάτων παραμένει αμφίβολη και όλα δείχνουν ότι δύσκολα θα ξεκινήσουν κάποια από αυτά πριν τα τέλη του Απρίλη. Ως αποτέλεσμα αυτής της εξέλιξης , τα παγώνια της Λιντς ήδη ετοιμάζουν την ομάδα της επόμενης χρονιάς παρότι δεν γνωρίζουν σε ποια κατηγορία θα παίζουν καθώς διεκδικούσαν άμεσα την άνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ αφού βρισκόντουσαν στην 2η θέση της Τσάμπιονσιπ. Ωστόσο , αυτό δεν τους εμποδίζει να σταματήσουν τον σχεδιασμό με το όνομα του ταλαντούχου επιθετικού της Μετς να φιγουρίζει στην κορυφή της λίστας της ομάδας του Μαρσέλο Μπιέλσα. Ποιος είναι όμως ο χαρισματικός επιθετικός Χαμπιμπ Ντιαλό;

Ο Ντιαλό αποκτήθηκε από τη Μετς σε ηλικία 19 ετών το καλοκαίρι του 2015 από μία ακαδημία της Σενεγάλης. Μετά από 18 μήνες δανεισμού στην Μπρεστ όπου σημείωσε 16 γκολ σε 50 παιχνίδια , επέστρεψε στην Μετς για την σεζόν 2018-2019 όπου η ομώνυμη ομάδα θα έκανε τον αγώνα της για την άνοδο στην πρώτη κατηγορία του Γαλλικού πρωταθλήματος. Εκείνη η σεζόν ήταν η σεζόν της εκτόξευσης του Σενεγαλέζου επιθετικού αφού σημείωσε 26 γκολ όντας ο πρώτος σκόρερ της κατηγορίας με την επίδοση αυτή να βοηθάει την ομάδα του να κερδίσει την άνοδο. Παρά το γεγονός ότι είναι 24 χρονών , η φετινή σεζόν ήταν η πρώτη του στην 1η κατηγορία. Ο Ντιαλό με 12 γκολ σε 26 συμμετοχές έχει βοηθήσει αφάνταστα την ομάδα του ώστε να είναι κοντά στην σωτηρία με ένα εντυπωσιακό ποσοστό ευστοχίας με 1 γκολ ανά 2 παιχνίδια.

Η σωματική διάπλαση και το εκτόπισμα που διαθέτει μαζί με την ταχυδύναμη και την αθλητικότητα , τον καθιστούν ως ένα παίκτη κομμένο και ραμμένο για το υψηλό επίπεδο του Αγγλικού πρωταθλήματος σε ρυθμό και σε δύναμη για αυτό η Λιντς θέλει τόσο πολύ να τον αποκτήσει τούτο το καλοκαίρι. Να θυμήσουμε πως ο Ντιαλό έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2022 και η Μετς τον κοστολογεί με πάνω από 20 εκατομμύρια ευρώ για κάθε ενδιαφερόμενο.


Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Γεια σου βαγγελαρα οτι καλυτερο διαβασα σημερα

 




Ad Code