ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Lique 1: Ξεκίνησε συζητήσεις για την ανανέωση του βασικού της χαφ η Ανζέ

Σε επαφές βρίσκεται το τελευταίο διάστημα η διοίκηση της Ανζέ για την ανανέωση του συμβολαίου του βασικού της αμυντικού χαφ τα τελευταία τρία χρόνια το οποίο λήγει το φετινό καλοκαίρι.

Πρόκειται για τον 32χρονο πολύπειρο κόφτη , Τόμας Μανγκανί ο οποίος τη φετινή σεζόν μετράει σε πρωτάθλημα και κύπελλο 27 παιχνίδια με απολογισμό 2 γκολ και 2 ασιστ. Παρότι πρόκειται για ποδοσφαιριστή σε σχετικά μεγάλη ηλικία , εντούτοις το αγωνιστικό του πρόσωπο , η εμπειρία και τα ηγετικά στοιχεία που προσδίδει στην ομάδα της Ανζέ , τον έκαναν πολύτιμο κρίκο για το επόμενο ρόστερ που θα χτιστεί. Άλλωστε παίζοντας βασικός σε όλους τους φετινούς αγώνες , έχει οδηγήσει την ομάδα του σε μία άνετη παραμονή μακριά από μπελάδες.

Την οριστική απόφαση για να κινηθούν οι διαδικασίες της ανανέωσης του Γάλλου χαφ , την πήρε φυσικά ο προπονητής της ομάδας , Στεφάν Μουλέν , ο οποίος σε συζητήσεις μαζί με τον ποδοσφαιριστή του εξήγησε ότι τον πιστεύει πολύ και πως θα σχεδιάσει την ομάδα της ερχόμενης σεζόν με αυτόν στα βασικά πλάνα του κέντρου. Άλλωστε , ένας χαφ που είναι καλός και στα αμυντικά όσο και στα επιθετικά στοιχεία , είναι πάντοτε πολύτιμος για κάθε ομάδα σε όποια ηλικία και αν βρίσκεται.

Οι πληροφορίες από τα Γαλλικά μέσα μιλάνε για πρόταση για διετές συμβόλαιο με καλές απολαβές για τον ποδοσφαιριστή ο οποίος βρίσκεται στην Ανζέ από το καλοκαίρι του 2015 όταν είχε μεταγραφεί από την Ιταλική Κιέβο. Με την φανέλα της Γαλλικής ομάδας αυτήν την πενταετία μετρά γεμάτες σεζόν ως βασικός χωρίς τραυματισμούς και θα μπορούσαμε να πούμε ότι δίκαια του έγινε πρόταση ανανέωσης καθώς έχει προσφέρει πολλά στην ομάδα , την οποία κιόλας έχει αγαπήσει όπως έχει πει ο ίδιος πολλάκις σε παλαιότερες συνεντεύξεις του.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code