ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Lique 1: Ενδιαφέρον από Μονακό και Λιλ για τον βασικό σέντερ φορ του Στρασβούργο

Σύμφωνα λοιπόν με γαλλικά μέσα ενημέρωσης , δύο από τις κορυφαίες ομάδες του Γαλλικού πρωταθλήματος έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για την απόκτηση του πρώτου σκόρερ του Στρασβούργο τη φετινή χρονιά.

Πρόκειται για τον υψηλόσωμο σέντερ φορ του Στρασβούργο , Λουντοβίκ Αζορζ ο οποίος στα 26 του χρόνια πραγματοποιεί την καλύτερη σεζόν της καριέρας του μετρώντας συνολικά σε πρωτάθλημα , κύπελλο και λιγκ καπ , 35 παιχνίδια με απολογισμό 11 γκολ και 5 ασιστ. Ο Αζορζ είναι ένας κλασικός επιθετικός περιοχής που λέμε αφού με 1.96 ύψος δύσκολα σταματιέται στον αέρα από την αντίπαλη άμυνα όσο ψηλοί και αν είναι οι αμυντικοί. Χαμηλά δεν είναι τόσο γρήγορος , λογικό αφού δεν το βοηθάει το σώμα του , παίζει καλά με πλάτη , συνήθως βολεύεται όταν η ομάδα του παίζει με δύο επιθετικούς κάτι που του δίνει μεγαλύτερο χώρο για εκτέλεση. Προτιμά να τελειώνει άμεσα τις φάσεις , είναι δηλαδή επιθετικός της μιας επαφής και είναι πολύ χρήσιμος όταν η ομάδα του έχει την κατοχή , πιέζει και δημιουργεί ευκαιρίες από τις στημένες φάσεις.

Με βάση το πως αγωνίζονται τη φετινή σεζόν οι δύο αυτές ομάδες που ενδιαφέρονται να τον αποκτήσουν , με δύο επιθετικούς δηλαδή , τότε είναι λογικό να κοιτάξουν την περίπτωση του Γάλλου με ρίζες από την Μαδαγασκάρη επιθετικού. Μάλιστα η Λιλ είχει κάνει μία βολιδοσκόπηση τον χειμώνα για τις απαιτήσεις του Στρασβούργο ακούγοντας το ποσό των 8.5 εκατομυρρίων ευρώ από τους μπλε , ενώ η σφήνα της Μονακό αναμένεται να ανεβάσει την τιμή του το καλοκαίρι πάνω από τα 10 εκατομμύρια ευρώ. Να σημειωθεί πως ανήκει στο Στρασβούργο από το καλοκαίρι του 2018 όταν ήρθε με μεταγραφή από την Κλερμόν έναντι του ποσού των 2 εκατομυρρίων ευρώ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code