ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Lique 1: Ανανέωσε με τον προπονητή του το Στρασβούργο

Την ανανέωση με τον προπονητή της ομάδας Τερί Λορί κατά ένα έτος ανακοίνωσε σήμερα η ομάδα του Στρασβούργο.

 Με τη πολύ καλή δουλειά που έχει κάνει ο 56χρόνος Γάλλος προπονητής , κέρδισε επάξια την πρόωρη ανανέωση του συμβολαίου του στην ομάδα της Αλσατίας. Το συμβόλαιο του συγκεκριμένου εργατικού προπονητή έληγε το καλοκαίρι του 2021 και τώρα ανανεώθηκε έως το καλοκαίρι του 2022. Οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές  είχαν ξεκινήσει από τον περασμένο Φλεβάρη και στέφθηκαν με επιτυχία με αποτέλεσμα τον ενθουσιασμό του κόσμου της ομάδας με την ανακοίνωση της συμφωνίας. Ο πολύπειρος προπονητής θα συμπληρώσει αισίως μία πενταετία εφόσον ολοκληρώσει το νέο του συμβόλαιο κάτι που αποδεικνύει το μέγιστο δέσιμο που έχει αναπτύξει με την ομάδα του Στρασβούργο.

Αυτή η αλληλοεκτίμηση ανάμεσα στις δύο πλευρές δεν είναι τυχαία φυσικά , αφού ο Λορί από το καλοκαίρι του 2016 που ανέλαβε την ομάδα από την δεύτερη τη τάξη κατηγορία , όχι μόνο την ανέβασε κατευθείαν αλλά επίσης την καθιέρωσε αμέσως ως μία ομάδα της πρώτης δεκάδας στην ελίτ του Γαλλικού πρωταθλήματος. Υπό την καθοδήγηση του η ομάδα όχι μόνο σώζεται εύκολα αυτά τα χρόνια αλλά ταυτόχρονα κάνει πορείες είτε στο κύπελλο , είτε στο λιγκ καπ με κορυφαία το 2019 όπου οδήγησε την ομάδα μέχρι τον τελικό όπου επικράτησε της Γκινγκαμπ στη διαδικασία των πέναλτι.

Τη φετινή σεζόν έχει το Στρασβούργο στην δέκατη θέση με 38 βαθμούς , άνετο , μακριά από κινδύνους με ουκ ολίγες ζημιές σε κορυφαίες ομάδες της λίγκας έχοντας κερδίσει τον σεβασμό όλων εντός της Γαλλίας.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code