ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ligue 1: Σεντ Ετιέν και Τουλούζ πρωταθλητές της νεολαίας

Οι σύλλογοι από το προάστιο της Λυών και της Τουλούζης έκαναν φετινό ρεκόρ στην ένταξη των νεαρών παικτών όχι μόνο στις προπονήσεις αλλα και στους αγώνες τους φετινού πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα , σύμφωνα με τη μελέτη που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα της Σεντ Ετιέν , οι Στεφανουά μαζί με την Τουλούζ ξεχωρίζουν ως οι ομάδες που έχουν ανεβάσει τους περισσότερους ποδοσφαιριστές που γεννήθηκαν μετά το 2000 και αν μη τι άλλο πρόκειται για αριθμό ρεκόρ στην ιστορία του Γαλλικού πρωταθλήματος. Από τους συνολικά 52 ποδοσφαιριστές που γεννήθηκαν μετά το 2000 και έχουν αγωνιστεί στο πρωτάθλημα , οι 14 ανήκουν σε αυτές τις δύο ομάδες με 7 έκαστος. Για λογαριασμό της Σεντ Ετιέν , ο τερματοφύλακας Bajic (18) , οι αμυντικοί Fofana (19) , Saliba (18) , ο μέσος Benkhedim (18) και οι επιθετικοί Correia (19) , Abi (19), Rivera (17). Για την Τουλούζ οι Adli , Antiste , Diara , Diakite , Gonsalves , Kone , Taoui με τα ίδια ηλικιακά όρια. Αντίθετα , οι Αμιάν , Ανζέ , Μετς , Στρασβούργο και Νιμ που τις ανταγωνίζονται , έχουν ανεβάσει στην πρώτη ομάδα τους μόλις από έναν νέο παίκτη αυτής της ηλικιακής βαθμίδας.

Παρότι η βαθμολογική τους θέση δεν είναι η επιθυμητή για αμφότερους , εντούτοις και οι δύο ομάδες απέδειξαν σε δύσκολες εποχές ότι δεν χρειάζεται να είσαι στην κορυφή για να εξασφαλίσεις την προώθηση των νέων παιδιών , των δικών σου παιδιών.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code