ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ligue 1: Φάκελος Σεντ Ετιέν

Παρά την μέτρια προς κακή πορεία που πραγματοποιεί την φετινή σεζόν η ομάδα της Σεντ Ετιέν που την έχει φέρει σε θέση να παλεύει για τη παραμονή της , εντούτοις υπάρχουν κάποιοι παίκτες της που έχουν ξεχωρίσει και προσπαθούν να σώσουν ότι σώζεται.

 Αναμφίβολα , ο MVP της ομάδας μέχρι τώρα είναι ο διεθνής Γκαμπονέζος αριστερός εξτρέμ Denis Bouanga ο οποίος σε 26 παιχνίδια που έχει αγωνιστεί φέτος μετρά 10 γκολ και 3 ασιστ και έχει βάλει την σφραγίδα του σε ουκ ολίγα παιχνίδια σκοράρωντας πολύ σημαντικά γκολ σε καίρια σημεία. Από κει και πέρα , ακολουθούν ο δεξιός εξτρέμ Romain Hamouma με 6 γκολ και 3 ασσιστ , ο επιθετικός μέσος Wahbi Khazri με 3 γκολ και ισάριθμες ασιστ και ο επιθετικός Lois Diony με 2 γκολ και 2 ασιστ. Πρώτος πασέρ της ομάδας του προπονητή Κλοντ Πιέλ είναι ο Ryan Boudebouz με 5 τελικές πάσες.

Από εκεί και πέρα παίκτης κλειδί είναι ο σκληροτράχηλος αμυντικός μέσος Yann Mvila με 23 συμμετοχές φέτος , ο οποίος πραγματοποιεί ατελείωτα χιλιόμετρα στον αγωνιστικό χώρο και προστατεύει τα στόπερ από τις επιθέσεις των αντιπάλων μεσοεπιθετικών. Εκτός αυτού , ο εξαιρετικά ταλαντούχος κεντρικός αμυντικός Wiliam Saliba με 17 συμμετοχές φέτος , έχει κάνει φοβερές εμφανίσεις με την απόδοση του να τον φέρνει προ των πυλών της Άρσεναλ για το καλοκαίρι.

Πρόκειται λοιπόν για παίκτες ποιοτικούς , οι οποίοι φέτος έχουν προσφέρει στην ομάδα της Σεντ Ετιέν παρά την μέτρια χρονιά που πραγματοποιεί  και την έχει φέρει σε δύσκολη θέση που δεν αρμόζει στην ιστορία της σαν σύλλογος.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code