ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ligue 1: Αναστολή προπονήσεων και για τη Μετς

Και άλλη Γαλλική ομάδα , αυτή τη φορά η ομάδα της Λωρραίνης πήρε την απόφαση να αναβάλει τις προπονήσεις της μέχρι τουλάχιστον τις 24 Μαρτίου με ορίζοντα αρχές Απρίλη ανάλογα και με την εξέλιξη της πανδημίας.

Το διοικητικό συμβούλιο της Μετς , ύστερα από έντονο προβληματισμό εξήγησε πως έχει να σκεφτεί πολλά σχετικά με τα εν λόγω τεκταινόμενα ενώ ο πρόεδρος της ομάδας , Μπερνάρ Σεράν τόνισε πως έπρεπε να παρθεί αυτή η πρωτοβουλία για το καλό όλων, ενώ συνέστησε ψυχραιμία τόσο στο ποδοσφαιρικό τμήμα όσο και στον κόσμο της ομάδας. Επίσης , ο πρόεδρος σε συνεργασία με το διοικητικό συμβούλιο αποφάσισε για λόγους προφύλαξης , να κλείσουν οι παιδικές και γυναικείες ομάδες του κλαμπ καθώς και το γήπεδο με τους εργαζόμενους να σύνεχίζουν να δουλεύουν από το σπίτι.

Τέλος , το ιατρικό επιτελείο της ομάδας έδωσε στους παίκτες ένα συγκεκριμένο ατομικό πρόγραμμα διατροφής και εκγύμνασης το οποίο κατά τη διάρκεια αυτής της διακοπής πρέπει να τηρηθεί στο μέγιστο βαθμό αφού αυτή η διαδικασία πιθανότατα θα κρατήσει περισσότερο σύμφωνα πάντα με την άποψη των υγειονομικών αρχών.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code