ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Μοχάμεντ Σαλάχ... ο Legend της Λίβερπουλ

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ είναι ήδη ο θρύλος της Λίβερπουλ αφού κατάφερε να φτάσει τα 91 γκολ και 37 ασίστ σε 144 παιχνίδια. Είναι ο πρώτος ποδοσφαιριστής της ομάδας με 20+ γκολ σε όλες τις διοργανώσεις σε τρεις διαδοχικές σεζόν μετά τον Μάικλ Όουεν που το είχε πετύχει στις αρχές του 21ου αιώνα.

H φετινή χρονιά τον βρίσκει στην κορυφή καθώς, έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής των «κόκκινων» που ξεπέρασε σε τέρματα, στην Premier League, τους Φερνάντο Τόρες και Λουίς Σουάρες. Στο παιχνίδι με την Μπόρνμουθ κατάφερε να σκοράρει και να φτάσει τα 70 γκολ σε 100 παιχνίδια αφήνοντας πίσω του, τους Τόρες( 65 γκολ σε 102 παιχνίδια) και Σουάρες (69 γκολ σε 110 παιχνίδια).

Ο Αιγύπτιος πέτυχε τα περισσότερα γκολ στην Premier League τα τελευταία δύο χρόνια μαζί με τον Πιέρ-Εμερίκ Ομπαμεγιάγκ. Οι δύο «κυνηγοί» των Λίβερπουλ και Άρσεναλ μετρούν 49 τέρματα ο καθένας ενώ, η μέτρηση ξεκινά από τις 3 Φεβρουαρίου του 2018 διότι την ημέρα εκείνη πραγματοποιήθηκε το ντεμπούτο του Γκαμπονέζου με τους«κανονιέρηδες», ο οποίος είχε σκοράρει το ένα από τα πέντε τέρματα στην εντός έδρας νίκη επί της Έβερτον (5-1) για την 26η αγωνιστική.

Μετά την πρώτη τρομερή του σεζόν με την κόκκινη φανέλα, η αλήθεια είναι ότι έχει παρουσιαστεί διαστήματα κατά τα οποία έχει αποτύχει να σκοράρει, έχει εκνευριστεί, έχει δεχθεί κριτική, έχει επιλέξει να μην πανηγυρίσει σε γκολ γιατί άκουσε και διάβασε πολλά, να έχει σκαμπανεβάσματα στην απόδοση του αλλά και να έχει τσακωθεί με τον Μανέ για μια πάσα. Παρ'όλα αυτά είναι αδιαμφισβήτητη η συμβολή του σε όσα έχει πετύχει η Λίβερπουλ με εκείνον παρόντα.

Όλα δείχνουν να πηγαίνουν προς το καλύτερο για τον πρωταγωνιστή της Λίβερπουλ αλλά και της Premier League αφού, η Ρεάλ Μαδρίτης εξέφρασε την πιθανή απόκτηση του Σαλάχ  με την πρόθεση να ξεφορτωθεί το βαρύ οικονομικό συμβόλαιο του Γκάρεθ Μπέιλ μέχρι το καλοκαίρι.

Η «βασίλισσα» φαίνεται πως έχει εστιάσει ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού στον Αιγύπτιο σταρ στην προσπάθεια να ενισχυθεί η ομάδα της. Η πρόταση για την απόκτηση του 27χρονου αναμένεται να προσεγγίζει το ποσό των 150 εκατομμυρίων ευρώ προς την Λίβερπουλ.







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code