ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

La Liga: Σκέψεις για επανεκκίνηση στις 16 Μαΐου!

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας φανέρωσε κάποιες σκέψεις του.


Ο Χαβιέρ Τούμπας στην τοποθέτηση του στη Mundo Deportivo δήλωσε ότι η UEFA έχει δώσει deadline στις Ομοσπονδίες για επανέναρξη της σεζόν μέχρι της 16 Μαΐου, όπου φαίνεται ότι θα ξεκινήσει και η La Liga.

Την ίδια στιγμή όμως για να μπορέσουν να ολοκληρωθούν οι διοργανώσεις πρέπει να δίνονται 4 παιχνίδια κάθε 10 μέρες. Αυτό σημαίνει ότι οι ποδοσφαιριστές θα αγωνίζονται ανά δύο μέρες και μέσα σε αυτά τα παιχνίδια θα πρέπει να δίνονται και αγώνες για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Αυτό που αναφέρει το οργανόγραμμα της UEFA είναι πως για το Champions και το Europa League θα γίνονται αγώνες το Σαββατοκύριακο και για τα πρωταθλήματα μεσοβδόμαδα, με τις ομάδες που δεν αγωνίζονται στην Ευρώπη να δίνουν παιχνίδια και στα «ευρωπαϊκά» Σαββατοκύριακα.

Ο λόγος που υπάρχει αυτή η ημερομηνία για επανέναρξη είναι για να έχουν οι ομάδες από την πρώτη του Μαΐου δύο εβδομάδες για να μπορέσουν να κάνουν μία μίνι προετοιμασία. Το Champions και το Europa League είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσει στις 23 του Μαΐου, με τους τελικούς να είναι πιθανό να γίνουν τη τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code