ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Κολοσσός: H έκπληξη του πρωταθλήματος


Η μεγάλη έκπληξη της νησιωτικής ομάδας.


Η σεζόν 2018-19 βρήκε τους Ροδίτες στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με 3 λιγότερες νίκες από τον προτελευταίο. Αδιαμφισβήτητα μια από τις χειρότερες χρονιές του Κολοσσού που είχε εδραιωθεί στην Α1 δημιουργώντας ένα σερί 12 χρόνων σταθερής παρουσίας που όπως φαινότανε θα έσπαγε φέτος. Μετά την πτώση του Ολυμπιακού στην Α2 ο Κολοσσός άρχισε να πιστεύει στην παραμονή την οποία κατάφερε με την συγχώνευση  του με τον Χολαργό.
Τότε η διοίκηση του Κολοσσού αποφάσισε ότι πρέπει να αρχίσει κάποιες αλλαγές για να μην επαναληφθεί χρονιά σαν την περσινή. Πρώτο βήμα ήταν η μετακόμιση στο ανακαινισμένο κλειστό της Καλλιθέας (1400-2000 θέσεις)  και να αφήσει το Βενετόκλειο (1242 θέσεις). Επόμενο βήμα ήταν η πλήρης αλλαγή του ρόστερ το οποίο στελέχωσε με  ποιοτικούς ξένους που μπορούν να κάνουν την διαφορά(Αγκμελέσε, Μπρέιζελτον, Κρομά, Τζάκσον , Γκρίφιν) και ταλαντούχους Έλληνες (Τσαλμπούρης,Μαραγκός,Μωραίτης,Παύλος)
Όλα αυτά έχουν ως αποτέλεσμα να ανεβάσει το μέσο όρο πόντων ανά αγώνα κατά 4 μονάδες           (75 ->79)και τις ασίστ κατά 2 μονάδες (14 ->16). Πλέον  έχει ξεγνοιάσει από τις έγνοιες για παραμονή και  εστιάζει στο να κάνει την έκπληξη και να μπει  στα πλέυοφ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code