ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ρικιάρντο: Στεναχωρήθηκα που αναβλήθηκε το Grand Prix του Μονακό (pics+video)




Ο Ντάνιελ Ρικιάρντο με δηλώσεις του δεν έκρυψε ότι πληγώθηκε από την  αναβολή του Grand Prix του Μονακό.



Ο κορονοιός έχει επηρεάσει την καθημερινότητα των ανθρώπων παγκοσμίως συνεπώς και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Ο Ρικιάρντο σε πρόσφατες δηλώσεις του ανέφερε ότι τον 'πλήγωσε' η αναβολή του GP στο Μονακό την προηγούμενη Πέμπτη (19/3) , αλλά αυτό δεν παύει να είναι μια πραγματικότητα.

Οχτώ φετινοί αγώνες έχουν ακυρωθεί, με τους αντίστοιχους στην Αυστραλία και στο  κρατίδιο των Μονεγάσκων να ματαιώνονται από το φετινό καλεντάρι. Παγκοσμίως βρισκόμαστε σε κόκκινο συναγερμό και οι περισσότερες χώρες είτε συνιστούν τους πολίτες τους να μείνουν σπίτι είτε έχουν πάρει ανάλογα μέτρα για απαγόρευση κυκλοφορίας. Όλες αυτές οι καταστάσεις δυσκολεύουν την διεξαγωγή της F1 σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Σε live Q&A της Ρενό στο Instagram την Τετάρτη, ημέρα της Εθνικής μας Παλιγγενεσίας (25/3) ο Ρικιάρντο διευκρίνισε ότι δεν σκεφτόταν πότε θα ξαναεπιστρέψουν στις πίστες, μέχρι την ανακοίνωση της ματαίωσης του Grand Prix του Μονακό, που πραγματικά τον πίκραναν.

Ο 30χρονος Αυστραλός οδηγός έχει όμορφες μνήμες να θυμάται από το ευρωπαϊκό κρατίδιο, με κορυφαία την επικράτηση το 2018 με την Ρεντ Μπουλ στο Μονακό, αναφέροντας ότι: ' Δεν έχω αρχίσει ακόμη προετοιμασία για τους αγώνες, γιατί δεν ξέρω σε ποια πίστα θα τρέξουμε ακόμη. Έβλεπα ένα βίντεο onboard από το Μονακό χθες βράδυ και στεναχωρήθηκα. Δεν ξέρω πραγματικά τι θα γίνει φέτος, αυτή η κατάσταση πραγματικά με στεναχωρεί.

Ο CEO της F1 Κάρει να επισημαίνει ότι το φετινό καλεντάρι θα περιλαμβάνει 15 με 18 αγώνες.
Με τα μέχρι τώρα δεδομένα θα ξεκινήσουμε στις 14 Ιουνίου με το  Καναδικό GP αλλά υπάρχουν ακόμη αμφιβολίες για την διεξαγωγή του σε αυτήν την ημερομηνία. Βοηθάει πάρα πολύ και το ότι οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο το 2020 θα διεξαχθούν του χρόνου σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της ΔΟΕ.
Όταν ρωτήθηκε ο Αυστραλός πιλότος πως θα συμπεριφερθεί στον πρώτο αγώνα μετά από τόσο διάστημα αγωνιστικής απραξίας τόνισε ότι: ' Νομίζω πως θα ξεκινήσω τελευταίος τον προκριματικό γιατί φοβάμαι την πρώτη στροφή. Θα παρατηρήσω πως έχει η κατάσταση και μετά θα οδηγήσω τον πρώτο μου γύρο. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code