ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Formula 1- Χωρίς θεατές το GP στο Μπαχρέιν


Κεκλεισμένων των θυρών ο αγώνας στο Μπαχρέιν σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Formula 1.


Πριν από λίγες ώρες οι διοργανωτές  της Formula 1 ανακοίνωσαν ότι το GP του Μπαχρέιν θα διεξαχθεί χωρίς θεατές για περιοριστεί η εξάπλωση του κορωνοϊού.  Η Formula 1 έχει δεχθεί ιδιαίτερο πλήγμα φέτος με τον ιό, ο λόγος είναι εμφανής αφού η διοργάνωση εκτείνεται σε 22 GP σε όλο τον κόσμο, με πρώτη στάση να κάνει στην Αυστραλία και στις χώρες της Ασίας.
Η σχετική ανακοίνωση ανέφερε τα εξής: «Προκειμένου να διασφαλιστεί ότι δεν θα υπάρξει αντίκτυπος ούτε στο άθλημα ούτε στην παγκόσμια βάση υποστηρικτών του, το τριήμερο του αγώνα θα διεξαχθεί κανονικά ως μια εκδήλωση που θα μεταδοθεί τηλεοπτικά».

Ο αγώνας στο Μπαχρέιν θα είναι σύμφωνα με το πρόγραμμα ο δεύτερος αγώνας της χρονιάς και είναι προγραμματισμένο να γίνει στις 20-22 Μαρτίου. Πολυνίκης στην χώρα του Κόλπου είναι ο Σεμπάστιαν Φέτελ με τέσσερις κατακτήσεις, ενώ ακολουθούν οι Φερνάντο Αλόνσο και Λιούις Χάμιλτον.

Πέρσι την pole position είχε πάρει ο οδηγός της Φερράρι Σάρλς Λεκλέρκ, αλλά κατάφερε να διαχειριστεί σωστά τις καταστάσεις του αγώνα και να νικήσει ο Λιούις Χάμιλτον της Μερσέντες. Στην δεύτερη θέση βρέθηκε ο team-mate του Άγγλου οδηγού στην Γερμανική ομάδα, Βέλτερι Μπότας ενώ το βάθρο συμπλήρωσε ο Λεκλέρκ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code