ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Δημιουργήθηκε γυναικείο foosball από την Arsenal και την Camden Town Brewery

Η Camden Town Brewery και η Arsenal δημιούργησαν ένα γυναικείο τραπέζι για να ενθαρρύνουν την ισότητα των φύλων σε παμπ, με περισσότερους από τους μισούς (53%) Βρετανούς να σκέφτονται ότι το ποδόσφαιρο των γυναικών υποεκπροσωπείται σε παμπ και μπαρ του Ηνωμένου Βασιλείου.




Ξεκινώντας εγκαίρως από την πρόσφατη Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, ως επίσημος εταίρος μπύρας της Arsenal, η Camden Town Brewery ευαισθητοποιεί για την ανισορροπία των φύλων στις βρετανικές παμπ, με τη δημιουργία ενός γυναικείου τραπεζιού για το πάγκο.

Σύμφωνα με έρευνες αποκαλύπτεται ότι μόνο το 14% των πελατών έχουν δει ένα ποδοσφαιρικό αγώνα γυναικών στο παρελθόν. Η πλειοψηφία (52%) δήλωσε ότι θα ήθελε να δει την παρουσία της αύξησης των παιχνιδιών των γυναικών στις παμπ.

Η Camden Town Brewery και η Arsenal συνεργάστηκαν για να κάνουν κάτι ώστε να ενθαρρύνουν την ισότητα των φύλων σε παμπ και το ειδικά διαμορφωμένο τραπέζι έχει εγκατασταθεί στη διάσημη παμπ Arsenal, "The Victoria Tavern στο Islington", όπου θα παραμείνει καθ 'όλη τη διάρκεια του Μαρτίου.



Η τιμή του πρώτου αγώνα δόθηκε σε ένα από τα μεγαλύτερα θηλυκά στελέχη της Arsenal, Joanne Harney, διευθύντρια της Arsenal Digital, που άρχισε να εργάζεται στο club το 1986.
Ο αντίπαλός της, ήταν ο νομικός σύμβουλος Kelly McAuslan, ο οποίος εργαζόταν στο club της Premier League για δύο εβδομάδες.

Για τους πελάτες της Victoria Tavern το κόστος παιχνιδιού ανέρχεται στα £ 3, με τα χρήματα να πηγαίνουν στην κοινωνία The Fawcett, την κορυφαία φιλανθρωπική οργάνωση του Ηνωμένου Βασιλείου για την ισότητα των φύλων, η οποία εκστρατεύει για τα δικαιώματα των γυναικών στην εργασία, στο σπίτι και στη δημόσια ζωή.



Ο Jasper Cuppaidge, ιδρυτής της Camden Town Brewery, δήλωσε: "Ως επιχείρηση, η ισότητα των φύλων είναι πολύ σημαντική για εμάς, γι 'αυτό θέλαμε να συνεργαστούμε με την Άρσεναλ για να αυξήσουμε την ευαισθητοποίηση για την ανισορροπία μεταξύ των δύο φύλων."
Ολοκλήρωσε λέγοντας, "Το ποδόσφαιρο των γυναικών πηγαίνει από δύναμη σε δύναμη και θέλουμε να δούμε περισσότερα από αυτό στο χώρο που ονομάζουμε σπίτι - την παμπ."
Ο Peter Silverstone, Εμπορικός Διευθυντής της Arsenal Football Club, πρόσθεσε: "Ως η πιο επιτυχημένη γυναικεία ομάδα στη χώρα, η Arsenal έχει μια μακρόχρονη δέσμευση για την ανάπτυξη του γυναικείου παιχνιδιού."
"Με αυτό έρχεται και η ευθύνη να εμπνεύσει την επόμενη γενιά νεαρών αθλητών - και αυτό ξεκινά με μεγαλύτερη αντιπροσώπευση και ορατότητα σε όλους τους τομείς", συμπληρώνει.
Στα τέλη Μαρτίου, το τραπέζι του foosball θα κάνει το σύντομο ταξίδι στο Βόρειο Λονδίνο μέχρι το στάδιο Emirates, όπου οι θαυμαστές θα μπορούν να το απολαύσουν για τα επόμενα χρόνια.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code