ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Το flashback του Περιστερίου με πρωταγωνιστή τον Πιτ Μάικλ !

Το Περιστέρι winmasters , ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ένα βίντεο με τα κατορθώματα του Πιτ Μάικλ κατά τη διάρκεια της θητείας του εκεί .

Ο Πιτ Μάικλ έγινε γνωστός στα ευρωπαϊκά σαλόνια από την πορεία του στο Περιστέρι κάτι που φαίνεται να θυμούνται ακόμα.Ο Αμερικανός φόργουορντ αγωνίστηκε στους «πρίγκιπες της δυτικής όχθης», την αγωνιστική σεζόν 2003/04. Ο ένας αυτός χρόνος όμως ήταν αρκετός για να αναδειχθεί το ταλέντο του και να ακολουθήσει μια εξαιρετική καριέρα.

 Αγαπημένη του συνήθεια ήταν το τρίποντο και ιδιαίτερο στατιστικό αποτελούν οι 422 πόντοι που σημείωσε σε μόλις 20 αγώνες! Ακόμη, σε περισσότερους από 10 αγώνες είχε πάνω από 20 πόντους ενώ κατά μέσο όρο σκόραρε 21.1 πόντους. Το προσωπικό του ρεκόρ όταν βρισκόταν στο Περιστέρι ήταν οι 40 πόντοι που πέτυχε κόντρα στο Ηράκλειο.

Ωστόσο, το 2003 ήταν μόνο η αρχή και η ανάδειξη της εκτελεστικής του δεινότητας . Στη συνέχεια, αγωνίστηκε από το 2007/09 με την Μπασκόνια και αργότερα το αποκορύφωμα της καριέρας του αποτέλεσε η ένταξή του στο ρόστερ της Μπαρτσελόνα  το 2009/13. Με την ομάδα των Καταλανών κατέκτησε τον τίτλο της Ευρωλίγκας στο Παρίσι το 2010 και συμμετείχε σε άλλα δυο Final 4 (2012 & 13). Η πορεία του ως αθλητής έκλεισε στην Ατένας Κόρδοβα της Αργεντινής.


Η σχετική ανάρτηση βρίσκεται εδώ 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code