ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Στα "κάγκελα" οι ομάδες της F1 κατά FIA-Ferrari

"Καζάνι που βράζει" θυμίζει η F1 , με τον εμφύλιο ανάμεσα στις ομάδες να είναι πιο κοντά από πότε.

Και να που ο κορωνοϊός δεν είναι το μόνο πρόβλημα που απειλεί την Formula 1. Στη δημιουργία ενός "μπλοκ" ομάδων που θα διεκδικήσουν δικαστική δικαίωση και πλήρη διαφάνεια στη κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού, προχώρησαν 7 ομάδες της F1.

Θυμίζουμε πως πριν μερικές ημέρες, η FIA ανακοίνωσε πως ολοκλήρωσε την ενδελεχή της έρευνα, πως έφτασε σε συμβιβασμό με την ιταλική εταιρεία και πως το περιεχόμενο αυτού δεν θα γνωστοποιηθεί πέραν των εμπλεκόμενων.

Φυσικά ο ανταγωνισμός δεν έκατσε με σταυρωμένα τα χέρια και σύσσωμος εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση με την οποία απειλεί πως το θέμα θα οδηγηθεί στα δικαστήρια.

Αναλυτικά, η κοινή ανακοίνωση των επτά ομάδων ανέφερε:

«Εμείς, η κάτωθι ομάδες, δηλώνουμε την έκπληξη και το σοκ μας από την ανακοίνωση της Παρασκευής 28 Φεβρουαρίου από τη FIA, σχετικά με τα συμπεράσματα της έρευνας για την Υβριδική Μηχανή Formula 1 της Scuderia Ferrari.Μία διεθνής διοργανώτρια αρχή έχει την ευθύνη να λειτουργεί με τα υψηλότερα στάνταρ διακυβέρνησης, ακεραιότητας και διαφάνειας.

Μετά από μήνες ερευνών από τη FIA που έλαβαν χώρα μόνο μετά τα ερωτήματα που έθεσαν άλλες ομάδες, διαφωνούμε έντονα με την απόφαση της FIA να καταλήξει σε συμφωνία εμπιστευτικής διευθέτησης με τη Ferrari ώστε να κλείσει το θέμα.

Ως εκ τούτου, δηλώνουμε δημοσίως την κοινή μας δέσμευση να επιδιώξουμε την πλήρη και σωστή αποκάλυψη όλων των λεπτομερειών επί του θέματος, ώστε να διασφαλίσουμε ότι το σπορ μας, αντιμετωπίζει όλους τους συμμετέχοντες με δικαιοσύνη και ισότητα. Αυτό το κάνουμε εξ ονόματος του κοινού, των συμμετεχόντων και των μετόχων της Formula 1.

Επιπλέον, διατηρούμε το δικαίωμα να επιδιώξουμε νομική διευθέτηση του ζητήματος, στο πλαίσιο των διαδικασιών της FIA αλλά και των αρμόδιων δικαστηρίων.

McLaren Racing Limited
Mercedes-Benz Grand Prix Limited
Racing Point UK Limited
Red Bull Racing Limited
Renault Sport Racing Limited
Scuderia Alpha Tauri S.p.A.
Williams Grand Prix Engineering Limited»

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code