ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Τσέις Κάρεϊ: Το φετινό καλεντάρι της F1 θα περιλαμβάνει από 15 έως 18 αγώνες



Το CEO της F1 Τσέις Κάρεϊ σύμφωνα με δηλώσεις του περιμένει στη σεζόν του 2020 να διεξαχθούν λιγότεροι αγώνες λόγω της πανδημίας του Κορονοιού.


Ο ισχυρός άνδρας της F1 σε δηλώσεις του έκανε γνωστό ότι περιμένει φέτος να γίνουν από 15 έως 18 αγώνες. Μέχρι αυτή τη στιγμή η ημερομηνία για τον τελευταίο αγώνα παραμένει η 29η Νοεμβρίου, αν και αν χρειαστεί αυτό μπορεί να αλλάξει.

Οι αγωνοδίκες της F1 βρίσκονται σε πλήρη ενημέρωση για αυτόν τον ιό που έχει φέρει τα πάνω κάτω σε όλους παγκοσμίως. Την Δευτέρα και επίσημα ματαιώθηκε το GP του Αζερμπαϊτζάν, μετά από εκείνα της Αυστραλίας, Μπαχρέιν, Βιετνάμ, Ολλανδία, Ισπανίας και του Μονακό.

Ο Κάρεϊ τόνισε ότι: " Την προηγούμενη εβδομάδα όλοι οι υπεύθυνοι ( Formula 1, οι 10 ομάδες και η FIA) συναντήθηκαν και γρήγορα με αποφασιστικότητα πήραν την απόφαση της ματαίωσης του αγώνα της Αυστραλίας λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. Αυτή τη στιγμή κανείς δεν είναι σίγουρος, για το πότε ακριβώς θα βελτιωθεί η κατάσταση και θα είμαστε σε θέση με ασφάλεια να διεξαχθούν οι αγώνες."

Ο Κάρεϊ συνεχίζει λέγοντας ότι: " Όλοι προσπαθούμε στο μέγιστο βαθμό για να προσφέρουμε στους φιλάθλους ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα για τη σεζόν του 2020. Γνωρίζουμε ότι μπορεί να υπάρξουν και περισσότεροι ακυρωμένα GP, αλλά με τους συνεργάτες μας έχουμε ως σχέδιο η σεζόν να κινηθεί στους 15 με 18 αγώνες. Όπως είχε ανακοινωθεί και τις προηγούμενες μέρες, μεταφέραμε το υποχρεωτικό shutdown των εργοστασίων από το καλοκαίρι για τους μήνες Μάρτιο και Απρίλιο. Αν χρειαστεί θα προσθέσουμε αγώνες και μετά το τελευταίο χρονικά προγραμματισμένο GP του Αμπού Νταμπί (27-29 Νοεμβρίου). Δεν μπορούμε αυτή τη στιγμή να κάνουμε πιο συγκεκριμένες αλλαγές στο καλεντάρι λόγω της ρευστότητας της κατάστασης αλλά αναμένουμε να έχουμε πλήρη γνώση των καταστάσεων που επικρατούν σε κάθε χώρα στην επρόκειτο να ταξιδέψουμε.'

Ο  CEO του σπορ σημειώνει ότι το shutdown  που μπήκε από τώρα στο καλεντάρι θα ' δώσει την ευκαιρία να εξελιχθεί το άθλημα αφού οι ομάδες θα προσπαθήσουν να δοκιμάσουν νέα πράγματα στο μέλλον'.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code