ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Να γιατί πρέπει να επιστρέψει στην Eurovision η Blanche

Πριν από περίπου 1 μήνα  η Έλλι Ντέλβώ
γνωστή με το καλλιτεχνικό Μπιάνκε κυκλοφόρησε το καινούργιο της τραγούδι με τίτλο η αυτοκρατορία και μας υπενθύμισε, γιατί πρέπει να εκπροσωπήσει ξανά την χώρα της  στην Eurovision  το 2021.
ΠΩΣ ΣΥΣΤΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΕΥΡΥ ΚΟΙΝΟ:
Η Μπιάνκε σε ηλικία μόλις 16 ετών,δήλωσε συμμετοχή στο The Voice του Βελγίου το 2016.Πέρασε με επιτυχία τα blinds auditions, και κατάφερε να περάσει και στα lives ωστόσο,αποκλείστηκε από την δεύτερη βδομάδα.
Τον Νοέμβρη του 2017  επιλέχθηκε να εκπροσωπήσει την χώρα της από  τον ραδιοφωνικό σταθμό του Βελγίου με το τραγούδι City Lights.Συγκέντρωσε 165 πόντους στον ημιτελικό και προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό.Εκεί οι κριτές της έδωσαν 108 και το κοινό 255 πόντους.Πήρε την 4η θέση με 363 βαθμούς.Το τραγούδι της θεωρήθηκε στο Βέλγιο επιτυχία καθώς ξεπέρασε τις 40.000 πωλήσεις.
ΑΛΛΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ:
Μετά την Eurovision η Έλλι κέρδισε το βραβείο European Borders Breaker του καλλιτέχνη δηλαδή που διαπρέπει εκτός της χώρας καταγωγής του.Στο Βέλγιο  διακρίθηκε ως η καλύτερη Pop Artist του 2018 και το τραγούδι της City Lights  (ψηφίστηκε  ως Hit of the year).
THE EMRIPE 
Στα μέσα του Φεβρουαρίου λοιπόν κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι με τίτλο η αυτοκρατορία,Ένα τραγούδι που σίγουρα είναι αδικημένο από προβολές(μόλις 126.810) ωστόσο αξίζει να το ρίξει κανείς μία ματιά για την πάντα εξαιρετική βέβαια Blanche ,και για το άψογο σκηνοθετημένο βίντεο κλιπ δία χείρος Βάλερυ Τζοσέφ.Βέβαια όλο το βίντεοκλιπ είναι βασισμένο στην τέχνη του Σουρεαλισμού η αλλιώς Υπερρεαλισμου.
Ο ΣΟΥΡΡΕΑΛΙΣΜΟΣ  προκύπτει από τις λέξεις sur(επί) και realisme(ρεαλισμός) και άνθισε κατά την περίοδο μεταξύ των παγκοσμίων πολέμων στην Γαλλία.Με λίγα λόγια είναι μία διερεύνηση του ασυνείδητου,μια απελευθέρωση της φαντασίας χωρίς τους περιορισμούς της κοινής λογικής.
Ο ΣΟΥΡΕΑΛΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ EMPIRE 
Ο Σουρεαλισμός που επικρατεί στο 5λεπτό τραγούδι της Έλλη,είναι σαφώς επηρεασμένος από την παγκοσμίου φήμης ζωγράφο  Gertrude Abercrombie(1909-1977).Ουσιαστικά οι στίχοι του τραγουδιού και το βιντέοκλιπ,ερμηνεύουν  έναν εσωτερικό μονόλογο που  εκφράζουμε στον εαυτό μας λέγοντας τις επιθυμίες,τις ανασφάλειες  μας,τους στόχους μας όλα βέβαια κάτω  υπό το πρίσμα μιας πανοπλίας που αντιπροσωπεύει τον φόβο μας να αντιμετωπίσουμε κάτι άγνωστο όσο δυνατοί και να είμαστε,όπως λέει και το τραγούδι: Everything we are,Hanging in fear,It's a kind of fever for people,As strong as we are.
Συμπεραίνοντας το τραγούδι της Έλλι δίνει μία νέα πνοή στο χώρο της μουσικής, και  τονίζει  κάτι το διαφορετικό από τα αλλά  τραγούδια της με μία δόση καλλιτεχνικής διάθεσης.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code