ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Έντουαρντ Σκοτ : «Δεν σκεφτόμαστε να διακόψουμε οριστικά τις διοργανώσεις της EuroLeague»

Ο νέος κορωνοϊός, έχει αναστείλει και την διεξαγωγή των αγώνων στην Ευρωλίγκα, με τον επιχειρησιακό διευθυντή Έντουαρντ Σκοτ, να δηλώνει ότι δεν σκέφτονται την  οριστική διακοπή της διοργάνωσης.

Η αγωνιστική δράση έχει διακοπεί σε EuroCup και Euroleague μέχρι τις 11 Απριλίου προς το παρόν. Ωστόσο, η πανδημία δημιουργεί ιδιαίτερη ανησυχία για το αν θα ξεκινήσουν και  πάλι οι αγώνες.

Ο κ.Έντουαρντ Σκοτ έκανε γνωστό ότι αντιλαμβάνεται πως βρισκόμαστε σε μια ρευστή κατάσταση, όμως στόχος τους είναι να ολοκληρωθούν κανονικά οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη σέρβικη ιστοσελίδα Sport Club : «Αντιμετωπίζουμε μια πολύ ρευστή κατάσταση. Τα δεδομένα διαφοροποιούνται μέρα με τη μέρα, ίσως ώρα με την ώρα… Οι αποφάσεις που αφορούν τις διοργανώσεις μας σχετίζονται με αυτή την κατάσταση. Το πλάνο μας είναι να διεξαχθεί στο Final 4 στην Κολονία στην προγραμματισμένη ημερομηνία. Αν όμως κριθεί αναγκαίο, θα εξετάσουμε εκ νέου το ζήτημα σε συνάρτηση με τον κορωνοϊό και την εξάπλωση του στην Ευρώπη.Δεν σκεφτόμαστε να διακόψουμε οριστικά τις διοργανώσεις της EuroLeague. Ο στόχος μας είναι να αναδείξουμε πρωταθλητές στην EuroLeague και το EuroCup με τον έναν ή τον άλλον τρόπο».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code