ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Eredivisie: Οι παίκτες που κάνουν την διαφορά


Είναι αρκετοί παίκτες που κάνουν την διαφορά φέτος, όμως εμείς ξεχωρίσαμε πέντε από αυτούς και τους παρουσιάζουμε.
Πρώτος της παρέας, ο Βαγγέλης Παυλίδης. Ο νεαρός Έλληνας φορ, σε 25 συμμετοχές, έχει 11 γκολ και 2 ασίστ και είναι ένας από τους οδηγούς της Βίλεμ για την έξοδο στην Ευρώπη.

Επόμενος, ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος, Στίβεν Μπεργκουίς της Φέγενορντ. Ο Ολλανδός επιθετικός μετρά σε 24 συμμετοχές, 15 γκολ και 7 ασίστ. Οδηγεί την ομάδα του στην μάχη για την τρίτη θέση και δείχνει ικανός να την πάρει από το χέρι και να την οδηγήσει εκ του ασφαλούς εκεί.

Ο τρίτος της λίστας μας δεν μπορεί να είναι άλλος από τον Ντούσαν Τάντιτς. Ο Σέρβος μπόμπερ, μετράει 25 συμμετοχές, 11 γκολ και 14 ασίστ όντας εκ των πρώτων παικτών που κατά κύριο λόγο έχουν τις περισσότερες επιθετικές πρωτοβουλίες στο παιχνίδι του Αίαντα.


Προτελευταίος, το παιδί θαύμα της Άλκμααρ ο Μάιρον Μποαντού. Ο μόλις 19 ετών επιθετικός κάνει εξαιρετική σεζόν, είναι από τα πρόσωπα της χρονιάς στην Eredivisie και το μέλλον του ανήκει. 24 συμμετοχές, 14 γκολ και 6 ασίστ είναι τα επιτεύγματα του μικρού βάζοντας ένα λιθαράκι και αυτός, στην προσπάθεια της ομάδας του για την κούπα.


Και για το τέλος, αφήσαμε τον Ντόνιελ Μάλεν της Αϊντχόφεν ο οποίος έχει πάντα σταθερή απόδοση και είναι ο βασικός πυλώνας της φετινής προσπάθειας. 14 συμμετοχές, 11 γκολ και 2 ασίστ, αλλά και ένας τραυματισμός, είναι ο απολογισμός του νεαρού για την φετινή χρονιά.

Έχουν λάμψει διάφορα αστέρια φέτος στην Eredivisie, σίγουρα δεν είναι μόνο αυτοί οι πέντε, αλλά η επιλογή δεν ήταν καθόλου εύκολη.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code