ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Eredivisie: Η μάχη της τρίτης θέσης

Η μάχη για την τρίτη θέση είναι μία ακόμη κούρσα για δύο. Συγκεκριμένα για τις Φέγενορντ και Αϊντχόφεν, έχοντας ακόμη 8 στροφές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος.



Η Φέγενορντ, η οποία έχει ένα μικρό προβάδισμα μόλις έναν πόντο από την αντίπαλο της σε γενικές γραμμές έχει μία σταθερή πορεία, αλλά προφανώς και οι κακές εμφανίσεις, μεταξύ μέσα Οκτωβρίου, έως αρχές Νοεμβρίου, την έκαναν να χάσει έδαφος για το κυνήγι του πρωταθλήματος. Ο Μπεργκουίς, είναι ένας από τους παίκτες που ξεχωρίζουν με 15 τέρματα και 7 ασίστ.


Από την άλλη πλευρά έχουμε την Αϊντχόφεν. Μία κλασική δύναμη του Ολλανδικού ποδοσφαίρου η οποία κάθε χρόνο συνηθίζει να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Φέτος, δεν είναι φαβορί για τον τίτλο, αλλά είναι στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας με 49 βαθμούς, έναντι των 50 της Φέγενορντ. Η Αϊντχόφεν, είχε ένα πολύ κακό διάστημα από τις 19 Οκτωβρίου έως τις 11 Νοεμβρίου, καθώς σε τέσσερα παιχνίδια είχε δύο ισοπαλίες και δύο ήττες με αποτέλεσμα να χάσει έδαφος. Μάλεν και Γκάπκο είναι οι παίκτες που ξεχωρίζουν μέχρι στιγμής για την ομάδα της Αϊντχόφεν.

Η μάχη αναμένεται δυνατή, καθώς μόλις ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα, μπαίνουμε σιγά σιγά στην τελική ευθεία και εκεί θα κριθούν όλα. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code