ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Eredivisie: Τα στατιστικά της Ελληνικής παροικίας

Τα τελευταία χρόνια η Ολλανδία έχει γίνει ένας πόλος έλξης
για τους Έλληνες ποδοσφαιριστές και συγκεκριμένα έχει στις τάξεις της , έξι Έλληνες ποδοσφαιριστές την φετινή χρονιά.

Πρώτος της παρέας ο Κώστας Μήτρογλου. Ο Έλληνας σέντερ φορ, έχει καταγράψει σε 18 συμμετοχές τρία τέρματα σε όλες τις διοργανώσεις με την φανέλα της Αϊντχόβεν.


Δεύτερος, ο στόπερ της Άλκμααρ Παντελής Χατζηδιάκος. Ο μεγάλος άτυχος, καθώς είχε την ατυχία να υποστεί έναν σοβαρό τραυματισμό στον αγώνα με την Παρτιζάν, για το Europa League στις 28 Νοεμβρίου. Παρόλα αυτά, έχει καταγράψει 24 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις σημειώνοντας και δύο τέρματα.

Επόμενος, ο Ελληνογερμανός μέσος Δημήτρης Ιωαννίδης της Φορτούνα Σιτάρντ. Έχει αγωνιστεί σε μόλις δύο αγώνες με την ομάδα του για το πρωτάθλημα Ολλανδίας.
Πάμε τώρα να δούμε την δυάδα της Βίλεμ. Βαγγέλης Παυλίδης και Μάριος Βρουσάι έχουν δημιουργήσει ένα τρομερό δίδυμο στην ομάδα τους βάζοντας και αυτοί ένα λιθαράκι στην μέχρι τώρα πορεία της Βίλεμ. Συγκεκριμένα, ο Μάριος Βρουσάι έχει σε 24 συμμετοχές 2 τέρματα και 3 ασίστ, ενώ ο Βαγγέλης Παυλίδης σε 28 παιχνίδια σε πρωτάθλημα και κύπελλο έχει 13 γκολ και 2 ασίστ.
Τελευταίος, ο γκολκίπερ της Φίτεσε Κώστας Λάμπρου, ο οποίος έχει αγωνιστεί σε δύο παιχνίδια κυπέλλου κρατώντας ανέπαφη την εστία του.

Η Ελληνική παροικία του Ολλανδικού ποδοσφαίρου σίγουρα δεν περνάει απαρατήρητη και προφανώς σημαίνει ότι κάτι καλό δημιουργείται στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια.





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code