ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ο Cristiano Ronaldo και ο Jorge Mendes βοηθούν στη μάχη της Πορτογαλίας με τον ιό.





Ο Κριστιάνο Ρονάλντο και ο  μάνατζερ του αγοράζουν ιατρικές προμήθειες για να βοηθήσουν την Πορτογαλία με την πανδημία του κοροναϊού.


Ο Cristiano Ronaldo και ο μάνατζερ του Jorge Mendes βοηθούν στη χρηματοδότηση της μάχης της Πορτογαλίας με τον COVID -19, αγοράζοντας μια ποικιλία ιατρικών προϊόντων.

Ο Ρονάλντο έχει επιστρέψει στην πατρίδα του από τότε που η σεζόν της Serie A είχε ανασταλεί νωρίτερα αυτό το μήνα και έχει ξεκινήσει τη διαδικασία βοήθειας.

Η ισπανική έκδοση AS αποκάλυψε ότι ο  Mendes έχει ξεκινήσει τη διαδικασία αγοράς ιατρικών προμηθειών.Η δωρεά θα καλύψει δύο ΜΕΘ στο νοσοκομείο της Santa Maria στη Λισαβόνα και ένα στο νοσοκομείο Santo Antonio στο Πόρτο.Ο μάνατζερ σκοπεύει να αγοράσει 50.000 προστατευτικές μάσκες και θα τις δωρίσει και θα προσφέρει οικονομική υποστήριξη σε νοσοκομεία σε όλη τη χώρα.

"Μας ενημέρωσαν πως ο Jorge Mendes, προσφέρθηκε εθελοντικά μαζί  με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να χρηματοδοτήσουν δύο μονάδες εντατικής θεραπείας για ασθενείς σχετικά με την  νόσο COVID-19", δήλωσε ο Πρόεδρος της Santa Maria Daniel Ferro. "Υπάρχουν ανεμιστήρες, οθόνες, αντλίες έγχυσης, κρεβάτια, όλος ο εξοπλισμός που αποτελεί μια μονάδα εντατικής θεραπείας που είναι εξοπλισμένη για να παρέχει βοήθεια σε έναν ασθενή που έχει προσβληθεί από το COVID-19".

Είναι μια ταπεινή κίνηση από τον Mendes που αντιπροσωπεύει μια ποικιλία κορυφαίων αστεριών στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Μερικοί από αυτούς τους άλλους πελάτες συμπεριλαμβάνουν τον Bernardo Silva της Μάντσεστερ Σίτι καθώς και τον Fabinho του Λίβερπουλ, τον Ρούμπεν Νέβες και τον πρώην συμπαίκτη του Ρεάλ Μαδρίτης, Άντι Ντι Μαρία, του Λος Άντζελες.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code