ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Carli Lloyd: Καθυστερεί την "συνταξιοδότησή" της


Η δύο φορές παίκτρια χρονιάς της FIFA, η δύο φορές πρωταθλήτρια του Παγκόσμιου Κυπέλλου, η μόνη παίκτρια (ανεξαρτήτως φύλου) που σκόραρε για την νίκη κερδίζοντας ξεχωριστά σε αγώνες 2 χρυσά μετάλλια. Η Carli Lloyd είχε μία θρυλική ποδοσφαιρική καριέρα.

Ωστόσο, ο χρόνος της με την USWNT πλησιάζει στο τέλος. Η Lloyd εμφανίστηκε σε 281 αγώνες, σημείωσε 113 γκολ και κατέγραψε 52 ασίστ και είναι σαφές ότι η επίδρασή της είναι σημαντική τόσο στην εθνική ομάδα της Αμερικής όσο και στο γυναικείο ποδόσφαιρο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα την θυμόμαστε για αρκετό καιρό.

Αλλά η πρόσφατη ανακοίνωση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, που αναβλήθηκαν για το 2021 λόγω του COVID-19 έχει επίσης αναβάλει το τέλος καριέρας της Lloyd. Καθώς σχεδίαζε να αποσυρθεί μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020, θα συνεχίσει τώρα να αγωνίζεται για ένα ακόμη έτος και ελπίζουμε να τερματίσει με χρυσό μετάλλιο. 

Η σημερινή πανδημία είναι μεγαλύτερη από τον αθλητισμό και την Lloyd, και οι αθλητές κατανοούν την απόφαση της παύσεως αγώνων και συμφωνούν ότι η υγεία του πληθυσμού είναι σημαντικότερη από οποιονδήποτε αθλητικό αγώνα.

Όσο για τους Ολυμπιακούς του 2021, οκτώ στις δέκα χώρες πήραν μέρος στο τουρνουά, έπαιξαν και στους γύρους νοκ-άουτ του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών του 2019 στη Γαλλία. Η αναμονή σίγουρα αξίζει τον κόπο και οι ομάδες θα έχουν τον χρόνο, μετά την πανδημία, να προετοιμαστούν καλά για να μας παρουσιάσουν ένα όμορφο θέαμα. Για την ώρα χαλαρώνουμε και περιμένουμε να χαρούμε έναν ακόμη χρόνο την Carli Lloyd στα γήπεδα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code