ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Η προπονήτρια ποδοσφαίρου των γυναικών Brandeis Denise Dallamora αποχωρεί μετά από 40 χρόνια και 378 νίκες


Το φθινόπωρο του 1980, η Denise Dallamora προσλαμβάνεται ως η πρώτη προπονήτρια γυναικών στο Πανεπιστήμιο Brandeis.




Το Σάββατο, μετά από 40 έτη, 378 νίκες, ανακοίνωσε τη συνταξιοδότησή της, με ισχύ στις 31 Μαΐου.

"Έχω απολαύσει τα 40 μου χρόνια εδώ στο Πανεπιστήμιο Brandeis", δήλωσε η Dallamora "τις εμπειρίες που έζησα δεν θα τις άλλαζα με τίποτα στον κόσμο", προσθέτει στον λόγο της.

"Είμαι τόσο τυχερή που μπορώ να κάνω οτιδήποτε μου αρέσει να κάνω σε έναν τόπο που είναι αγαπητός στην καρδιά μου. Η εργασία με αυτές τις καταπληκτικές νεαρές γυναίκες ήταν εξαιρετικά ευχάριστη. Φεύγω από εδώ με μία αίσθηση ικανοποίησης, ότι ήμουν σε θέση να συμμετέχω σε ένα τέτοιο απίστευτο πρόγραμμα και πανεπιστήμιο", συμπληρώνει η Denise.


Είναι μία από τους τρεις προπονητές ποδοσφαίρου γυναικών NCAA, που μπορεί να προπονεί για τέσσερις δεκαετίες, μαζί με Anson Dorrance της Βόρειας Καρολίνας και Aliceann Wilber του William Smith.

Η Dallamora αποχωρεί με ιστορικό καριέρας 378-284-72. Κατατάσσεται  στην 13η θέση σε όλη τη διάρκεια των Division 3 και κερδίζει την 23η σε όλα τα τμήματα NCAA.

Η μόνη προπονήτρια στην ιστορία του προγράμματος, η Dallamora οδήγησε τον Brandeis σε τίτλους ECAC για ζευγάρια και οκτώ εμφανίσεις πρωταθλημάτων NCAA Division 3 κατά τη διάρκεια των τεσσάρων δεκαετιών της. Η μεγάλη της επιτυχία ήρθε την τελευταία δεκαετία, όταν οι Judges έφτασαν στο τουρνουά NCAA Division 3 σε πέντε συνεχόμενες σεζόν (2014-18), υπογραμμίζοντας την πρώτη εμφάνισή τους στο Final Four το 2016.



"Η Denise Dallamora είναι μία από τους πιο σεβαστούς προπονητές στην Division 3", δήλωσε ο διευθυντής του αθλητισμού του Brandeis Lauren Haynie, για να συνεχίσει λέγοντας,"Αυτό που σήμαινε στο παιχνίδι του γυναικείου ποδοσφαίρου, και στο Brandeis, είναι ανυπολόγιστο. Είμαι στην ευχάριστη θέση να έχω την ευκαιρία να συνεργαστώ μαζί της, ακόμη και για μικρό χρονικό διάστημα".


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code