ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΑΡΗΣ: υπόθεση τερματοφύλακας


Ο Κουέστα, ο Μέγιερι, ο έμπειρος Γερμανός και η "ανταλλαγή".


Ο ΑΡΗΣ προετοιμάζεται από τώρα για την επόμενη σεζόν. Ένα από τα θέματα που τον καίει είναι αυτό του τερματοφύλακα. Εδώ και καιρό έχει γίνει συγκεκριμένη πρόταση ως προς το οικονομικό και τον χρονικό σκέλος του συμβολαίου του Κουέστα όπου μέχρι στιγμής δεν έχει αποδεχτεί.

Αντίθετα με το θέμα του Ισπανού γκολκίπερ η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα αποκτήσει, έτσι κι αλλιώς, τερματοφύλακα πρώτης γραμμής. Η λογική πάνω σε αυτή την κίνηση βρίσκεται στο ότι θέλει να υπάρχει ανταγωνισμός στην συγκεκριμένη θέση. Τα ονόματα του Μπάλας Μέγιερι και Μίχαελ Ρένζινγκ ακούγονται πολύ έντονα με επικρατέστερο αυτό του 34χρονου Γερμανού της Φορτούνα Ντίσελντορφ.

Από την άλλη μέρια ο Ούγγρος πορτιέρο φαίνεται πως θα αποχωρήσει από τον Ατρόμητο με την ομάδα του Περιστερίου να κοιτάζει με ζέση την περίπτωση του Χούλιαν Κουέστα.

Οι "κιτρινόμαυροι" έχουν αρχίσει ήδη τον σχεδιασμό για την επόμενη χρονιά. Πέρα από το θέμα του τερματοφύλακα κινούνται και για άλλους ποδοσφαιριστές με βασικά χαρακτηριστικά την δύναμη και την αντοχή. Για τον Μίχαελ Ένινγκ παίζει μεγάλο ρόλο η αθλητικότητα των ποδοσφαιριστών.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code