ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Τα βαρόμετρα του φετινού Άρη

Οι βάσεις του φετινού Άρη.
ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΝΤΡΑΓΚΙΣΕΒΙΤΣ
Ο Μαυροβούνιος φέτος τα κάνει όλα και συμφέρει για τους κιτρινόμαυρους. Καταρχάς είναι ο δεύτερος σε σκοράρισμα παίκτης του Άρη με 14.3 πόντους, ενώ είναι ο πρώτος σε δίποντα σε όλη την λίγκα με 34(!) σουτ παραπάνω από τον δεύτερο και ο τρίτος ριμπάουντερ. Ένα ακόμα ενδιαφέρον στατιστικό είναι το ranking του που είναι το τρίτο καλύτερο της basket league, δύσκολο κατόρθωμα δεδομένου ότι η ομάδα του βρίσκεται στην 13η θέση του πρωταθλήματος.

ΜΙΛΟΣΕΒΙΤΣ ΜΙΛΑΝ
Άλλος ένας Βαλκάνιος που κάνει την διαφορά στον Άρη φέτος. Ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ δείχνει να κάνει μια πολύ δυνατή σεζόν και να έχει "κουμπώσει εξαιρετικά με τον Ντραγκίσεβιτς. Αποτελεί μια πολύ καλή λύση στη θέση 4 που συνδυάζει το ριμπάουντ (4ος στη λίγκα) με το σουτ.

ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΜΠΟΧΩΡΙΔΗΣ
Ένα wonderboy με περίσσιο ταλέντο που ακόμα δεν έχει καταφέρει να αποδείξει  τις ικανότητες του ακόμα.Μετά την αποτυχημένη τριετία που πέρασε στον παναθηναϊκό χωρίς να του δοθούν οι ευκαιρίες  που άξιζε αποφάσισε να γυρίσει στην ομάδα που τον ανέδειξε.Στον Άρη δεδομένου των περιορισμένων επιλογών στο ρόστερ βρίσκει συμμετοχές αλλά και ευκαιρίες να ηγηθεί σε αρκετά παιχνίδια.Φέτος είναι ο πρώτος σκόρερ του Άρη με 14.64 πόντους ανά παιχνίδι αλλά και πρώτος στις ασίστ με μέσο όρο 4,64 ασίστ.





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code