ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Η ομάδα της Βεστφαλίας που εντυπωσιάζει

Η Bundesliga σταμάτησε την 26 αγωνιστική
λόγω εξάπλωσης του κορονοϊού,με την Μπορούσια να βρίσκεται στο πρωτάθλημα στην 2η θέση πίσω από την Μπάγερν.Φέτος υπό της οδηγίες του Ελβετού τεχνικού Λίσιεν Φαβρ παρότι αποκλείστηκε στο Champions League από την Παρί,παρουσιάζει μία εντυπωσιακή σεζόν διαθέτοντας στο ρόστερ της,έμπειρους παίκτες και νεαρούς ποδοσφαιριστές με εξαιρετικές ικανότητες.
ΟΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ:
Είναι δεδομένο πως η Ντόρμουντ,έχει ένα από τα καλύτερα τμήματα σκάουτινγκ  σε όλη την Ευρώπη και το αποδεικνύει σε κάθε μεταγραφική περίοδο.
1.Ερλιγκ Χάαλαντ(20 εκατομμύρια από Ζάλτσμπουργκ)
2. Έμπρε Τσαν(1 εκατομμύριο από Γιουβέντους)
3.Τζούλιαν Μπραντ(25 εκατομμύρια από Λεβερκούζεν)
ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ,ΤΗΝ ΦΕΤΙΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ:
Σε 25 αγώνες έχει 51 βαθμούς (15-6-4) -4 από την πρωτοπόρα Μπάγερν.Έχει σκοράρει 68 τέρματα δεχόμενη 33.Μεγάλο της πλεονέκτημα είναι η ακρίβεια στις πάσες καθώς έχει ποσοστό 86.6% ενώ η κατοχή της ανά παιχνίδι κυμαίνεται στο 58.5%.Μειονεκτεί στις εναέριες μονομαχίες καθώς κερδίζει 11 σε κάθε αγώνα.  
-ΠΡΩΤΟΙ ΣΚΟΡΕΡ:
Ο άγγλος Τζέιντον Σάντσο ηγείται στα γκολ με 14,ακολουθεί ο Ρόις με 11,9 γκολ έχει ο Χάαλαντ ενώ οι Γκερρέιρο και Αζάρ πέτυχαν από 5 γκολ ο καθένας.
-ΑΣΣΙΣΤ
Πρώτο και στις ασσίστ συναντάμε τον Σάντσο ο οποίος την φετινή περίοδο με την φανέλα της Ντόρμουντ έχει 15 ασσίστ και  πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις.Από 10 έχουν οι Χακίμι και Αζάρ ενώ στην σχετική λίστα βρίσκονται πίσω οι Ρόις με 5 και Βίτσελ με 4.

-ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ
Ο Ματ Χούμελς στο πρωτάθλημα μετρά 23 εμφανίσεις,και αποτελεί το δυνατό χαρτί στην ανασταλτική λειτουργία της ομάδας.22 έχει ο Χακίμι και ο τερματοφύλακας Μπούρκι,21 ο Σάντσο και 20 ο Βέλγος Βίτσελ.
-ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΤΗΣ ΔΙΑΤΑΞΗ:
Είναι φανερό ότι ο τρόπος παιχνιδιού της,είναι περισσότερο συμβατός με το σύστημα 4-2-3-1, το οποίο έχει εφαρμοστεί σε 12 αγώνες πρωταθλήματος μετρώντας 4 νίκες,5 ισοπαλίες,3 ήττες και 28-22 τέρματα.Το σύστημα 3-4-3 που χρησιμοποιείται για να δώσει επιθετικές επιλογές στην ομάδα του Φάβρ,σε 8 παιχνίδια η Ντόρμουντ είχε 6 νίκες,1 ισοπαλία και 1 ήττα με 29 γκολ υπέρ και 9 κατά.Σε μόλις 4 αγώνες  επιλέχθηκε το 3-4-2-1 με ισάριθμες νίκες.Τέλος,το 4-4-2 μόλις 1 φόρα χρησιμοποιήθηκε στην νίκη με 1-0 της Ντόρμουντ επί της Φράιμπουργκ.
-ΤΡΟΠΟΣ ΣΚΟΡΑΡΙΣΜΑΤΟΣ
Η Ντόρμουντ  βρίσκει τρόπους για να σκοράρει κυρίως στο ανοικτό παιχνίδι  με 51 γκολ από τα 68 να έχουν επιτευχθεί έτσι.Εκεί άλλωστε έχει και την εξαιρετική κατάρτιση και ποιότητα του Σάντσο,του Χάαλαντ και του Μπράντ.8 τέρματα προκύπτουν από τα στημένα,και 7 από τις αντεπιθέσεις οι οποίες είναι ένα από τα δυνατά πλεονεκτήματα της φέτινης Ντόρμουντ.Έχει σκοράρει μόλις 2 πέναλτυ.
-ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΎ 
Από τις δεξιά πτέρυγα η Ντόρμουντ αναζητεί το γκολ με 40% των τερμάτων της να προέρχονται από εκεί.39% η αριστερή πτέρυγα ενώ από το κέντρο το ποσοστό γκολ της ανέρχεται στο 21%.
-ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΟΥΤ
Συντριπτικό είναι το ποσοστό των σουτ μέσα στην περιοχή(62%),εκτός περιοχής τα σουτ των παικτών της Ντόρμουντ ανέρχονται στο 32%,ενώ τα κοντινά σουτ έχουν ποσοστό ευστοχίας μόλις 7%.Στο κέντρο της εστίας καταλήγουν τα περισσότερα(64%),από αριστερά(19%) και από δεξιά(17%).

Η Ντόρμουντ  μετά την έναρξη του γερμανικού πρωταθλήματος θα αντιμετωπίσει την Σάλκε για τις ανάγκες της 26ης αγωνιστικής,ενώ θυμίζουμε ότι έμεινε εκτός από την Παρί στους 16 του Champions League.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code